Nipt test sonucumuz

Merhabalar, Müjdemiz olsun. Bizim nipt test sonucumuz tertemizzz. 3lü tarama orta risk gelmişti. Bebeğimin koroid pleksusta kist vardı. Sonradan kayboluyormuş. Bir de böbrek kanallarında hafif genişleme vardı. Bu 3 belirti bir araya gelince doktor şüpheli yaklaşmıştı. Biz de nipt verdik.

Sonucumuz tertemiz. Benim kızçem sağlıklı Allah’ıma binlerce şükür olsun. Allahın izniyle diğer belirtiler de kaybolacak. Doktor kaybolur bir kaç hafta sonra demişti ama biz yine de korkmuştuk.

Darısı bekleyenlerin başına :heart:

15 Likes

@Sisi_tt çok sevindim sizin adınıza mutlu oldum darısı diğer annelerimizin başına :palms_up_together:t2:

1 Like

Teşekkür ederim :heart:

Gözünüz aydın çok sevindim :cherry_blossom: sağlıkla gelsin prensesiniz inşallah

1 Like

Sağlıkla gelsin minnak. çok sevindim :heart::heart::pray:

1 Like

Hadi gözün aydın canım. Senin adına çok sevindim :cherry_blossom:

1 Like

Herkese çok teşekkür ederim :heart::melting_face:

Gözün aydın Rabbim seninde tüm annelerimizin de evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :palms_up_together:t2::smiling_face:

1 Like

Çok sevindim sizin adınıza. Nerde yaptırmıştınız ? Bende yaptırdım sonucu bekliyorum 21 gün oldu

1 Like

Çok sevindim canım ben sana demiştim :heart:

1 Like

Takibimi yaptığımız hastanede kit vardı. Kanımı alıp, firmanın yetkilisine teslim ettik. Amerika ya gönderildi. 1 haftada geldi sonuç. Sizin neden o kadar sürdü acaba. GC genome diye bir laboratuvar. Kore ve Amerika ortaklı bir yer. Siz nerede yaptırdınız ?

Çok teşekkür ederim desteğin için canım :heart:

1 Like

Benden tekrar kan istediler ya. Bugün kan verdim yine.bebeğe ait Yeterli hücre yokmuş kanımda niye öyle oldu anlamadım inşallah kötüye işaret değildir

Yok yok, kötüye işaret değildir. Bazen ulaşım sırasında bozulmaya uğruyormuş kan. Mesela kan alırken falan da oda sıcaklığında olmalı kanın. Aklına kötüyü getirme. :heart:

1 Like

Ayy hadi inşallah bakim beklemedeyim :cherry_blossom:

1 Like

Yok yok kötüye yormayın bazen test sonucunu elde etmek için aldıkları kan yeterli gelmiyo tekrar alacağız diyorlar benim arkadaşıma da aynısı olmuştu :heart:

1 Like

Ayy içimi çok ferahlattınız çok teşekkür ederim :white_heart: