Nifty tarama testinin sonuçlari

Ikili tarama testi riskli çikipta nifty testi yaptiran annelerimiz sonuçlarinizi rica etsem burda bizlerlede paylaşirmisiniz raporunuzla bu sayede kafasi karişik annelerimizinde içi rahat etmiş olur​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Siz doktormusunuz Serap hanim?:roll_eyes:

Uzman Jinekoloji yardimcisiyim

1 Beğeni

Bende yaptırdım test sonucu geldi riskli dedi doktor nipt testi için kan aldılar .sonuç bekliyorum.Umarim temiz çıkar .Ama içim içimi yiyiyor tabi :pensive:

1 Beğeni

Inşallah sadece tek başina bir yaş riskidir sonucunuzu aldinizda bizimlede paylaşirsaniz çok mutlu olurum​:smiling_face_with_three_hearts:

Ultrasonda ters bır durum görmedi doktor.İnsallahta öyledir :pray:

Benim sonucum bugün çıktı ama doktor olmadığı için hastanede bakamadı sanırım temiz sonucum risk saptanmamıştır diyor

1 Beğeni

benim nipt sonucum da bu canim​:smiling_face_with_three_hearts: ben hicbir tarama yaptirmadim 2 li 3 lu direk gen testi yaptirdim

Size cinsiyeti söyledirlermi peki benimde test sonucum temiz çıktı çok şükür ama cinsiyeti söylemedi doktor

2 Beğeni

Bu test sonuçlarınız ne zamana sonuçlandı bende cuma günü verdim de test merak ettim ne zamana sonuçlanır

evet söylediler erkek kesin diye zaten testten öncede dr um erkek demisti test cikincada kesinlesti kesin erkek dedi

İki hafta dediler ama 6 gün sonra sonuçlandı

Peki test sonucunuzdamı yazıyor cinsiyet yoksa laboratuvar mı doktorunuza söyledi cinsiyeti?

1 Beğeni

Nipt testinde yazmiyordu cinsiyet laboratuvar aradiginda bilgi verdi ve cinsiyeti söyledi.

laboratuvar dr uma soylemis ayrintilari dr umda beni arayip söyledi

Ben laboratuvar ı arasam söylerlermi peki?

Söylemiyorlar laboratuvar. benim doktorum da cinsiyeti ısrarla söylemedi sağolsun sonucum risksiz çıkmasına rağmen. Aldırmaya karşı bunu yapıyorlarmis ki ne alaka. Ultrasonda da söylemişlerdi zaten. Saçma sapan bir durum yani. Başka doktora da yönlendirmiyorlar testi. Bana yolladiklarinda da cinsiyet yazmıyor.