Neo penotran fitil sonrası akıntı artışı

Merhaba görls, yeşil akıntı sebebiyle doktorum neo penotran fitil verdi 7 gün kullanmalık. 3. Kullanışım hepsinde de fitilin erime sonrası dışarı beyaz akması gerekirken yeşil sarı karışık bir akıntı ile geliyor akıntıyı mı yok ediyor sizce yoksa hala daha enfeksiyon mu devam ediyor? Başına gelen oldu mu​:four_leaf_clover:

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Bence enfeksiyonu atıyor ilaç

Geçmiş olsun canım benim

Bence ilaç enfeksiyonu çözerek dışarı atıyor ama gene istersen Dr bilgi ver

Tesekkurler guzum

Bana da oyle geldi ama emin olamadim abla bir sorayim

1 Beğeni

Ya bana başka bir fitil verdiler. Ama benim bildiğim tarif ettiğiniz mantar enfeksiyonu. Bende mantar çıkmadı, kültür testi yaptırdım emin olmak için. Yalnız şuan ilk olduğundan herhalde fitil kullanmak bana çok zor geliyor.

Cesaret edip kullanamadım daha :frowning:

Bende sen gibiydim de kullan bence verdiyse doktor zor bi işlem değil zaten

Evet verdi. Şimdi 31. Hafta bitmek üzere ama açıkcası çekiniyorum fitil kullanırken bir şey olur mu diye .

1 Beğeni

Doktor verdiyse kullan canım zararı olsa vermezdi

Bir şey olmaz ben de 35. Haftadayim kullaniyorum kullanmasam daha buyuk sorun olacakmis doktorum oyle dedi, ben de çekiniyordum da şimdi haldur huldur iteliyorum içeri​:grinning::grinning:

Canım kullandığın fitilin gebelik kategorisine baktın mı ? Mesela bana ilk yazdığı dr’un C idi. Şimdi yazdığı B kategorisi dolayısıyla ilk etapta yazdığı fitil gebelik döneminde olası yan etkileri üzerinde çalışma yapılmamıştı. Herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına ben kendisine söyledim kategorisi bu fitilin C diye.

Daha sonra şimdi evde aldığım B kategorisi o da gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmaması gereken bir fitil. Hem kendim fitili yerleştirmeye korkuyorum, hemde fitiller konusunda böyle bir kafa karışıklığı yaşıyorum :smiling_face:

Benim de c kategorisi. Ama doktoruma güveniyorum, erken doğum riskim var o yüzden kullanmak zorundayim enfeksiyonu sona erdirmek için

1 Beğeni

aaa inşallah erken doğum gibi bir durum olmaz. Evet biliyorum enfeksiyon zarar veriyor doğum sırasında ben de öyle duydum . Bende bu gece kullanıcam :pray:t2:

:heart::heart::heart::heart:allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallaj

1 Beğeni

İnşallah balım amin :pray:t2::heart:

1 Beğeni