Merhaba hanımlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra hayatınızda çevrenizde neler değişti
En basta is hayatim degisti kosturmaca bitti planlar degisti ertelendi evdeki muhabbet degisti dönüp dolaşıp bebege geliyor konu daha sakin bi hayata geçiş yaptim ve fark ettim ki dinlenmeye ihtiyacim varmis
Benim hayatımda birçok şey değişti. Korku,endişe,heyecan vb şeyler dahil oldu hayatıma. Aktiv geçen hayatımın yerini,yatak rejimi aldı. Eşimden ayrı düştüm. Aynı zamanda bana ne kadar sabrlı ola bildiğimide öğretdi. Bu zorlukların hepsi evladım için.Elhamdülillah. Çok az zamanımız kaldı artık.Kuyruğa doğru yaklaştık. Gülüşü,sesi,kokusu ile unutduracak bize bu günleri eminim.🩵
Cok sey deyisdi oyredimyim an heyatim tam deyişdi gun dogdu heyatima hayatim karanlikda aydinlika cikdi sukur rabime duami duydu.şimdiyedek cekdiyim aci sikintini unutdurdu.Agrilarim oldu yatakda hec kalkmadigim anlar oldu amma sukur Rəbbim Sukur sag salamt olsun yavrum o bana yeter
Kendime daha iyi bakıyorum artık. Sürekli kızımı düşünür oldum. Azcık hasta gibi olsam ilk aklıma o geliyor. Rüyalarım bile değişti. Çok değişik bir duyguymuş. Eşim sağolsun prenses gibi davranıyor. Tadını çıkarıyorum hamileliğin. Ama kızıma kavuşmak için de sabırsızlanıyorum. Bi tarafımda ona yetebilecek miyim diye kaygılı
Herşetden elimi ayağımı çektim @Cansu ne temizlik yapıyorum ne bişey ama en kötüsü de dans bile etmiyorum onun dışında etrafımdakiler çok iyi davranıyor dersaneye geldiğimde hemen dur sen dinlen deyip çayımı filan yapıyorlar çok güzel herşey
Ben de öyle temizlik ev işleri için artık daha az çaba sarf ediyorum. Etrafın ilgisi çok tatlı oluyor biraz şımaralım bu süreçte
Kesinlikle bu zamanda iş arkadaşlarımın hakkını yiyemem gerçekten öyle güzel ki herşey. Eşlerimizinde Allah herşeyi gönlüne göre yapsın inşallah şu günlerde bizleri mutlu etmek için neler yapıyorlar. Dün akşam durduk yere ağlıyorum diye beni neşelendirmek için yapmadığı kalmadı
Olsun doğumdan sonra bebişle beraber dans yaparsınız
evdeki muhabbet artık hep bebek bizim de öyle hep bebek hamilelik sizde çok güzel farkındalıklar oluşturmuş
3 ay yatak rejimim olmasa bu yaşadıklarını yürekten anlayamazdım. Çok büyük zorluklar yaşadın. İnşallah 4 hafta içinde hepsi bitecek
Allah bir daha hiç bir sıkıntı yaşatmasın
Amin canim amin
Hahaha neden olmasın. Hoş gerçi ilk bir buçuk ay bebişimi bilmiyorken çok dans etmiştim kolbastı horon roman. Şimdi oda anne karnında sürekli atlayıp zıplıyor @Cansu
Bende de öyleydi. Bebekten sonra daha sağlıklı beslenmeye başladım. Doğum yaptim hala öyle. Aman kahvaltı yapayım bebegime süt olsun diyorum. Ceyranda kalacaksam ben üşümeyim hasta olursam bebeğime bakamam diyorum. Kendime daha çok dikkat etmek için cabalıyorum. İyi ki eşlerimizin desteği var yoksa hep bi eksik kalırdık
Bebek dogduktan sonra da bebeğe bakmaktan temizlik yarım kalıyor evi biraz pasaklı gormeye alışmak lazım Bebeğin genlerine dans etmek geçmiş artık tüm düğünlerin gözde oyuncusu siz olacaksınız maşallah size
Hahahaaa olsun olsun severim ben dans etmeyi valla ben bu sene hamileliktwn öncesinden başlayan bir boşvermişlikle evi pasaklı görmeye baya başladım hatta temiz hali gözüme batıyor
Benim hayatım evlenince işten çıkmakla değişti. Artık çalışmak istemiyordum eşimle evlenip birbirimizi daha iyi tanımak istiyorduk fazla geçmeden hamile kaldım ilgi alaka vs değişmedi hep vardı . Sadece hamileliğin getirdiği bulantılar, ağrılar,hisler var . Fiziksel olarak getirdiği şeyler bunlar ruhsal olarakta anne olduğumu bir nebze hissedebiliyorum insan yaşamadan anlayamıyormuş.