Kızlar ben genelde acı yiyen bir insan değilim ama bundan aşırı şekilde canım acı biberler acı köfteler çekiyor Bir de peyniri çok yemeye başladım böyle köy peynirini alırsın kaynatırsın ya onu sıcak sıcak yemeyi çok seviyorum mesela sizlerin canı ne çekti yumurtadan da tiksindim diyebilirim
Yumurta durumu bende de olmuştu sonra geçti bide etten tiksinmiştim ama mesela noodl cips baharatlı şeyler canım çekiyor bazen böyle karışık tatlıda istiyorum ama en çok baharatlı şeyler istiyom hele pizza hamburger falan aşırı istiyorum
ay ben baya açgözlüymüşüm
Yok kız gene de öyle deme aç gözlülükle alakası yok onu bebeğimiz istiyor biz değil ![]()
![]()
![]()
Ben baya herşey istiyorum yani ilk aylarda mide bulantısı olmuştu normaldi o zamanlarda da aşermeye başlamıştım şimdi daha da arttı aşermem herşey çekiyor canım
sen sadece acılı şeylermi istiyosun?
Ben acıyı yiyorum ardından böyle tatlı krizine giriyorum diyeyim sana öyle bir tatlı şeyler istiyorum ki herhalde bu gidişle bir Hakkı daha gelecek gibi gözüküyor ![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen baharatlı acı falan yedikten sonra aniden bi tatlı isteği geliyor
durdurmak elde değil fazlada kilo almıyorum o yüzden baya yiyorum çekinmeden
Aman aman alma zaten cinsiyeti belli mi peki
Kız dedi doktor sorduğumda emin değilim dedi tam göstermediği için ama erkek olsaydı zaten erkenden belli olurdu bakalm hayırlısı bizim çocuk göstermiyo inat sizde cinsiyet ne
Ben en çok tatlı aşeriyorum ya ama bebişin suyu sınırda o yüzden tatlı yememem lazım bende etten çok tiksiniyorum başından beri şuan 23 haftaya girecez halen et görmek istemiyorum
Bende ilk haftalarda aci biber turşusu salatalık turşusu çok aseriyordum tavuk etinden tiksiniyordum ama şimdi (27. Hafta) canım herşeyi çekiyor biri önümde su bile içse canım çekiyor ![]()
![]()
ay ablacım senin meselen aynl benimkisi gibi birisi çay içiyor hemen bende istiyorum yada birisi birşey teklif ediyor tamam olur diyorum ver. Artık alıştılar ne yerlerse banada veriyorlar
Aynen valla annemler arkadaslarim görüntülü konuşurken önümde bişey yemeye korkuyorlar ![]()
Valla benim de canım insanlar önümde ne yese çekiyor bu durum birçok kişide var sanırım?
benim bütün et çeşitlerinden midem bulanıyor ama bugün canım balık çekti bakalım yarın yapacam inşallah yerim![]()
Ay bende normalde sütlü tatlı yerdim normal zamanda artık deli gibi çikolatalı tatlılar aşeriyorum kaşarlı sucuklu tost 32+3 haftalığım
Ben özellikle kusma söneminde çeri domatesi ortadan kesiyordum üstüne limon sıkıyordum ve tuz serpiyordum sadece bunu yiyebiliyordum sonra ilk aşerdiğim şey erikti şimdi yanımda 5 aylık kızım var ![]()
Ah ah neler neler aşeriyorum. Hamburger pizza cips ama diyabetim var hiç bir şey yiyemiyorum ![]()
Balık bebişede iyi gelir şimdiden afiyet olsun cnm![]()
![]()