Merhabalar öncelikle adetim evlenene kadar düzensizdi evlendikten sonra da arada sırada en fazla 4 5 gün gecikmeye başladı mart ayında evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim kanda da pozitif çıktı ve her şey sağlıklı bir şekilde ilerlediğini söyledi doktorum fakat nisan ayında ramazan bayramı için tatil planı yaptık ilk durağımız istanbuldu istanbulda aniden sancılanmam ve bayılmamdan sonra hastaneye kaldırıldım ve malesef hamileliğim diş gebelikmiş bebek tüpte büyümüş iç kanamaya sebep olduğu için de apar topar ameliyata alındım 10 nisanda daha sonra 14 nisanda regl olmaya başladım mayıs ayında aynı şekilde 14 ünde oldum en son da 14 haziranda oldum bu ay 4 gün gecikince ve aşırı uyuma halim olunca amaan değilimdir heralde ama elime mi yapışcak diye test aldım yaptım negatif ertesi gün de aşırı şişkinlik olduğu için ve rahatsizlik olduğu için bir de kan testi de yaptırayım ona göre doktoruma danışıp ilaç kullanırım dedim sağlık ocağındaki doktor erken gelmişsin ama yinede bakalım dedi ve kanda da negatif çikti 10 güne tamamla eğer hala gecikmen devam ediyorsa tekrar kanına bakarız dedi şuan 8. Gündeyim ve hala gelmedi sizce olabilr mi negatif olan sonuç pozitife döner mi aşırı uyuma isteğim ve şişkinliğim var birde bir miktar istahım açıldı koku hassasiyetim de var gibi aslında bir bebeğim olsun istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum
1 Beğeni
Stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah, stres halimdeykende gecikme olabilir bi kaç gün sabret bekle inşallah istediğin sonuca ulaşırsın canım