Nefes darlığı

Artık dayanamıyorum hergùn uykusuzum . Bebeği bir an önce doğurmak istiyorum çok acı çekiyorum ya . Özelde 1 hafta daha bekletip cikarttirmak bile aklımdan geçti . Çok kötü geçiriyorum :sob:

4 Beğeni

Hepsi gecicek inşaallah, az da sabır bitti bişey kalmamış.Ben ilk gebeligimde ay artık alıp kenara koysam, doğsun diyordum surekli. Şu an çok pişmanım, çünkü kızım erken doğmuştu ve çok zorlandık, emmesi vs yoktu. Şimdi de nefesim daralio, ki 21.haftadayim, dayanamicam.galiba diyorum, panik atak geçirir gibi oluyorum.sonra ilk gebeligim aklıma.geliyor, gecicek gecicek diye kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum.

3 Beğeni

35+2 yım 1 aya yakındır nefes darlığı çekiyorum ne uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum mide yanması da cabası astım şeyi koydular +hipertansiyon çıktı mahvoldum ya :pensive:

2 Beğeni

Karnın inse rahatlarsın aslında, nefes egzersizleri yap

3 Beğeni

Ahh canım yaa, çok az kaldı. Bak nerelere kadar geldin. Güçlüsün sen. Bekle, sabret az daha ki bebeğin zamanında doğsun

3 Beğeni

Canimm benimmm kıyamam sana yaa zor biliyorum yaşamayan bilmez anliyorum seni buraya kadar sıktın disini az daha sabır annelik zor zanaat bu günlerde geçecek dualarim seninle geri kalan günlerini rahat bi sekilde geçirirsin umarim :heart::heart:

3 Beğeni

Ya sabır ya selamet inan bende aynı durumdayım ama elden bişey gelmiyor ha gayret surda çok az kaldı Allah’ın izniyle annelik zor iş boşamı annenin ayağının altına cennet sarılmış o kadar sıkıntı çekiyoruz ki herşey kadında valla bütün zoru kadın çekiyor ha gayret arkadaşım :smiling_face: inşallah iyi olacak şunun surasinda çok azcik bir zaman kaldı :rose::rose::rose:

4 Beğeni

Doğumdan sonra rabbim bı unutkanlık veriyor hiç bişey hatırlamıyorsun sanki o kadar sıkıntıyı acıyı sen cekmemissin gibi o güzel günü düşün inşallah az kaldı :blossom:

3 Beğeni

Doktor bana 36 dan sonra rathatlama olur dedi, aşağı inince rahatlıyor insan, bitmiş inşaallah hayırlısıyla, rahatlayacaksiniz, Allah’ın izniyle :palms_up_together:

2 Beğeni

Nasıl güzel yazmışsın ağzina sağlık

1 Beğeni