Alerjik astım aile mirası bizde ne yazıkki ama bu aralar yani son 2 aydır burnumla zorum var uykumdan uyandırıp baş ağrısı yaptığı dahi oluyor yaşayan var mı? yada çözüm önerisi olan merak ettim bebişe oksijen lazım
Grip olduğum zamanlarda burnum çok fazla tıkandığı için serum fizyolojik ile lavaj yaptım. Biraz rahatlatmıştı.
Başınızı yere eğdiğinizde baş ağrınız artıyorsa sinüzit demektir
Yine serum Fizyolojik ile lavaj iyi gelir
Sadece baş ağrısı varsa bol bol su içip banyodan sonra saçı kup kuru yapmak gerek
Astımı rahatlatması için nefes egzersizlerinin faydası olacaktır.
Hamilelikte astım ilaçları kullanılabilir mi bilmiyorum
Geçmiş olsun
Serum fizyolojik lavaj nasıl oluyor ilk defa duydum sinüzitte var astımda var baş ağrısı ağrı kesici icerdim su an oda yasak malesef size dr. Mu önerdi
Doktoruma sormadım. Eczaneden serum fizyolojik yazan serumu aldım. Burnuna tuttuğu aparata döktüm. Videodaki gibi sıktım. Bebeklerde bunu enjektör ile yapıyorlar ama bende enjektör yeterli gelmedi.
Bebeklerde böyle yapılabiliniyorsa hamileler de yapabilir diye düşündüm. @Anne_adayı hamile olmadan önce abfen sinus rinse’yi kullanıyordum. Hamilelik durumu olunca riske atmak istemedim. Eczaneden serum fizyolojik aldım
Hmm anladim denicem bunu insallah bulabilirim ya
Burnuna sıvı sıkarken ciğerlerine sıvı gitmesin diye yutkunur gibi yapıp (amaç yemek borusu kapısını kapatmak) burnunuzdan sıvıyı sıkmanız gerekiyor. (Nefes tutarken de o kapı kapanıyor.)
Bir kaç deneme yapınca alışıyorsun
Doktorunuza danışın
Detaylı başka videolara da bakmanızı öneririm.
Cok tesekkur ederim cansu hanim insallah ya heralde alerjim tuttu benim bu aylar da oluyor burun akiyo uykuda tikaniyo hapsirik oksuruk valla iyice sinir oldum ya
@Cansu hanım 1 saat once aldim denedim demininsallah iyi gelir
@Anne_adayı çok sevindim. İlk yapışta bile burnunuzun içi rahatlamıştır. Çok sık yapmayın. Faydası olduğunu düşünürseniz yorumlarınızı düşüncenizi bekliyorum
Hergün bir kere yapsam şişe bitene kadar rahat bir nefes alirsam rahatlicam size dua ediyorum faydasi oldu biraz