Merhaba ilişki sonrası kanama ve vajinada aşırı yanma olduğu için dün gece 4-5 arası fitil koydum gynocain xl fitili ama şimdi de açık kahverengi sümüksü bir akıntım oldu nedenini bilen var mı
Kaç haftalık hamilesiniz
Nasıl yani hamile değilim ki sadece ilişki sonrası kanama ve vajinada yanma olduğu için fitil koydum sonra da dediğim gibi kahverengi sümüksü bir akıntım oldu bu arada 100 günlük bir bebeğim var
Pardon benim başıma gebelikte gelmişti bu ona odaklanmıştır
enfeksiyon olabilir demişti doktorum idrar testi falan verdim antibiyotikle geçmişti onunla alakalıdır muhtemelen
Yok sorun değil bir hamile miyim diye korktum da
aslında beni en çok korkutan şey ilişki sonrası kanama yaşamam sürekli bu son bir aydır böyle
Ama o fitillerle geçti aynısını yazmıştı bana
Hangi fitili kullandın
Gyno lomexin bir de monurol verdi çok şükür gecti
İlişki sonrası kanama geçti mi gercektenn
Evet ama o günü hiç unutamıyorum aşırı kanamam olmuştu 2 kutu bitirdim
Yaa gerçekten mi kullansam mi acaba
Ya benimde ilişki sonrası şişlik ve cok kötü yanma oluyo bi 20 dkya anca geciyo duştan sonra yarın 19 haftalık olucam
Doktor yazdıysa kullanın tabiki
Ben bir doktora danisiyim bunları tavsiyen için çok teşekkürler ![]()
Vajinal enfeksiyon olmuşsun ama gebe olduğun için öyle her ilacı veya fitili kullanma doktoruna söyle o en uygun ilacı veya fitili yazar sana yada eczaneye de danışabilirsin gebeyim ama yanmam var filan dersiniz oda uygun birşey verebilir
Ama doğal bir yöntem istiyorsan sirkeli veya tuzlu suya otur hem güzel dezenfekte eder mikropları hemde rahatlarsın bir süre sonra tabi bi hafta falan düzenli şekilde devam et
Ayy çok teşekkür ederim hep çekiniyodum doktora soylemeye öyle yapicam
Rica ederim ne demek ![]()
![]()