Kızlar neden bizim kültür kız evladı sevmezler de erkeğe taparlar mesala kayınvalidem kızlarım var diye sürekli başkalarının çocuğu erkek diye eşimi çok doldurup doldurup bana kışkırirdi yanımda başka arkmda başka sitrers yapa yapa lohasilik dönemin agliyarak geçti bu kızi olan erkek ister oğlu olan kız ister oda güzel Rabbimin işi ama insanlar neden kadınları suçlar yada biz hamile kalırken allahla rakipetemi giricez Rabbim neyi nasip ediyorsa onu karnında yaratiyo ya nefret ettim arkamıza başka önümüzde başka konususan insanlara mesala kayınvalidem ne diyordu aa bilmem kimi. Eşi oğlan getirmiş özellikle eşimin yanında peki kışkırtma değilde nedir cahelet olduğu sürece insanlar hep kırıcı ya
Seninle alakası yok desene sende ben belirlemiyorum oglundan hangi sperm gelirse o belirliyo cinsiyeti senin oglunla alakalı x yada y kromozunu oglu gönderiyo sen degil cevabını versene kaynanana
O nasıl oluyo kiz
Ben nereden bilim kız ondan mı benden mi
Artık Allah’ın işine de insanlar karışır oldu.Benım de 3 kızım oldu ama Bos konusan insan cok oldu.Hatta hic samimiyetım olmayan konusmuslugum olmayan biri bile bana bu da mı kız yine de gözün aydın keske erkek olsaydı dedi.Ben ona o zaman keske sen de olmasaydın demedıgım için cok pişmanım.Rabbim neyi verirse verir kimisine hic evlat vermıyo o onun eksiklıgı mı oluyor.Simdi 4.ye hamileyim istenmeyen gebelik ve esım sadece bilıyor kimsenin lafını cekmek istemıyorum dıye soylemedım.Doktor buna erkek dedi ama yine de Rabbim bilir
Bacım cinsiyet erkekten geliyor bir akıllıda çıkıp eşine desin sen niye bana erkek vermedin tir tir titrerler sonra
Cahil insanlara bunu anlatsa ne fayda sen benim oğlumumu suçluyorsun saygısız der çıkar
Bilmiyorum bacım kız niye böyle batıyor göze 4 dinci bak ne güzel erkek demek Allah nasip ederse olur insanlar caheleti yasiyo
Valahi der
Gerçekten cinsiyet erkektenmi belli
Kız nasıl bilmiyorsunnn
Araştır biraz yaa kaynana pat diye yapıştır cevabını valla erkek belirliyor tabi cinsiyeti erkegin sperminden geliyor x yveya y kromozonu allah seni senlik hiç bir şey yok burda eşin ne gönderirse ay ben olcam o kaynanaya pat diye cevap verirdim ozaman ogluna söyle kız degil erkek göndersin gönderebiliyorsa derdim ![]()
![]()
![]()
Valla istedigini desin aşkım benim bu kızın suçu ne yazık günah valla ya
Güldüm Allah ne yapmiya seni![]()
valah bak arkadaş demiski cahile laf anlatmak zor
Az önce baktım goglede erkekten geliyormus![]()
Eşime desem mi acaba bilemedim![]()
Bilemem askım o senin kararın ben olsam derdim boş yere ne suçlancam
Allahın cahılerıne ne anlatsan boş, benım sulalemdede var boyleleri hepsi oksijen israfi yemınle
Pinar haklı ![]()