Kızlar 3 aylık oğlum birkaç gündür lor gibi kusuyor niye acaba daha öncede kusuyordu ama emdiği sütü süt gibi kusuyordu bu aralar farklı kusuyor katı böyle @tecrübeli-anneler
Benim çocuğum 3.5 aylık 3 günlükten beri kusuyor… kimisi fazlasını atıyor diyor kimisi reflü diyor… ben bir çare bulamadım… zamanla geçer diye umuyorum… abisi 6 ay kusmustu
Fazlasıni çıkarıyor yada reflusu olabilir
Buna bildim kadar kilo alıyor o yüzden kusma gibi oluyor süt ama süt gibi kusarsa fazlasını atıyor diye biliyorum
Lor gibiyse sindirilmiş fazla sütü kusuyor demek
Bwnimkide kusuyor cnm kesik kusmasi vitamininixalip kusuyoe sut gibi kusarsa fazlasını kusuyor
Hiç doktora fln sormadınız mı
Vitaminden kaynaklı olabilir
Fazlası değil benimkide peynir gibi kusuyirdu hatta her emdikten sonra hem kusuyo hemde gaz çıkarırken ağızdan kusuyo ultrason çektirdik reflü cikti
Vitamin dediğim ilaç drgil sütün vitaminini alıp kusuyor demek kesik kusmak
Belki kucakta çok fazla çalkalanıyordur
Canım doktora götürürsen en dogru bilgiyi alırsın benim bebegimde reflü var ama burda herkes farklı şeyler söyledigi için olmaz doktora götür bebegini en dogrusunu ögrenirsin
Sordum mide ultrasonu ve idrar tsglili yapıldı ultrasona göre reflü değil… idrar yolu enfeksiyonu var bu sebeple kusabilir dedi… e tamam da bu çocuk 3 günlükken kusmaya başladı… o günden beri enfeksiyonu mu var… alakasız bencee
Başka doktora götürseydin
Benceeede fazlasini kisuyir bizim doktr oyle deedi @Elif53
Götüreceğim ama… önce cuma günü sünneti halletmem lazım
@n.turkan1 benim bebeğim de emme ve mama sonrası kusuyordu ilk başlarda normal fazlası çıkıyordur dediler peynir kesiği şeklindeydi kime sorsam kaç doktor görüşü aldiysam da normal dediler. Kilo kaybı vs yoktu Beslenme aralarini açın dediler açtım yine kusuyor. Yarın tekrar götüreceğiz bakalım ne diyecekler çok arttı kusmalari çünkü . Normal değil. bence refluye çevirmiş olabilir