Nebulizatör kullanımı hakkında

Merhaba kızlar nebulizatör yada buhar makinası kullanıyor musunuz?

Kullanıyorsanız hangi model?

Ben böyle küçük almıştım hamileyken bu ara umay hep burnu tıkalı uyanıyor hatta bugün nefes alamıyordu nerdeyse.

Tam 4 kez gün içinde SF le burun yıkama yaptım.

Yatağının ayak ucuna koydum içine de burun açıcı yağ damlattım sizce etki eder mi yada sorun olur mu?

3 Beğeni

Evdeki nem kaç arkadaşım

2 Beğeni

Bilmiyorum ki nem ölçer yok​:smile: ama yatak odası çok düşük muhtemelen çünkü benimde burnum tıkalı uyanıyorum

3 Beğeni

Nemi 50-60 yaparsan burunda tıkanma olmuyor. Nebulizatör işe yarar onun için de toz kaldırıyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ben zamanında kamardey aldım. Sigara yağ yemek kokusunu toplasın diye, Şimdiki aklım olsa e bebekten alırdım. Temizliği hakkında çok bilgim var istersen paylaşabilirim

1 Beğeni

Fiyatı nedir ki acaba biz bu hafta bi işe kalkıştık umayın odasını yapıcaz dolap yatak sipariş verdim tasitle kredi kartı 0 ı gördü uygunsa önümüzdeki ayda bu dediğini alırım. Benim şuan kullandığım sence etkili değil midir bugün biraz daha iyi uyandı aslında.

3 Beğeni

Bence elindeki ile idare et. Kış geliyor ıslak bezleri kalorifer üstüne koyar nemi yakalarsın elin biraz daha rahatlayınca güzel kaliteli bir şey alırsın. Ben bunu zamanında 450 liraya aldım şimdi 735 olmuş. Bence bu model yerine daha güzelini sana bulabiliriz

1 Beğeni

Tamam çok sağol yardımın için teşekkür ederim :heartpulse::heart_eyes:

2 Beğeni