Ne zaman Doğacak?

Selamün aleyküm​:cherry_blossom: Benim ilk doğumum olacak İNŞALLAH. Uygulamada 16 mayıs olarak görünüyor. Doğum bu tarihte mi gerçekleşiyor. Yoksa daha erken ya da daha geç de olabiliyor mu? Oluyorsa ne kadar süre fark ediyor. Haziranda sınavım var. Sizce sınava girebilir miyim?

1 Beğeni

@Kader1 aleykümselam :rose: tabi ki erken yada biraz daha geç olabilir, bununla ilgili net birşey söylemek mümkün olmaz, eğer mayısta doğum olursa sınava kadar toparlanıp girebilirsiniz diye düşünüyorum ama tabi doğumunuza ve sonraki sürece de bağlı bir durum :hugs:

1 Beğeni

Uygulamadaki tarihle sınav arasında 3 hafta kadar süre var. Bilemedim bende​:smiling_face:

@Kader1 inşaAllah uygulamada ki tarih olur bu süreçte dinlenir sınava girebilirsiniz​:hugs:

İNŞALLAH. Hayırlısı olsun bakalım​:smiling_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

normal dogum olursa 10 gun ileri atabiliyor canim bebege göre ama sezeryan olursa o tarihten 10 gun once aliyorlar

Normal doğumdan sonra ne kadar sürede toparlayabilirim

1 Beğeni

valla canim dogumlar kisiye gore degisiyor 2 gunde ayaklanip ev isi yapanda var 1 hafta ayaga kalkamayanda var bebek ne sekilde gelecek kolay dogummu olacak zormu olacak ah keske bunu onceden ön görebilsek ama maalesef gelisi de cikisida nasil olacagini bebek karar veriyor normal dogum diyorsun acilma olmuyor sezeryana aliniyor tamamen süprizlere karsiyiz canim plan yapma Rabbim hayirli dogumlar versin en kolayindan​:smiling_face_with_three_hearts:

Amin cümlemize İNŞALLAH. O zaman her şeye bebeğim karar verecek​:smiling_face:

1 Beğeni

aynen canim sağlıkla gelsinde insallah sezeryan normal zaman farketmez sag salim gelsin bebisimiz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin. Hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım​:palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni