Ne yapsam uyuyamıyorum

26 haftalık hamileyim genelde geceleri sağıma ve soluma yattığım da rahat edip uyuyamıyorum tüm gece uykusuz ve huzursuz geçiyor neden kaynaklı olabilir acaba benim gibi olan var mı?

Bende öyleyim 32 haftalık gebeyim böyle bir şey sırt ağrısı oluyor ,kiranplar oluyor,vs rahat Edip uyuyamiyorsun bacak arasına yastık koyup uyumayı dene benim eşim artık elimde öluyor gece uyuyamıyorum diyor çok mızmız ediyor sun benimle beraber eşimde uykusuz kalıyor olan onlara oluyor.

Yastıklar da çare olmuyor valla onu da çok denedim sabaha kadar evin içinde dolanıyorum gündüzleri o kadar rahatsız etmiyor da genelde geceleri böyle…

O haftalarda bende oyleydim içime sıkıntı cokuyordu sonra gecdi ama

29.haftadayım ama 1 aydır düzgün uyku uyumadım bebişim geceleri çok hareketli uyumuyor konusuyorum ama onunla ilgilenmeye çalışıyorum ama hareketleri durmuyor gündüz uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum çok yorgunum ve halsizim bazen temizlik bile yapamıyorum sadece koltukta uzanıyorum :pregnant_woman::yawning_face:ve bacagıma giren ani kramplar çok kötü

1 Beğeni

Huzursuz bacak sendromunuz varmi acaba.bende var ben o yuzden geceleri uyuyamiyorum

1 Beğeni

Fazla yordugumda kendimi agridan duramiyorum gece ve kendimde kesfettim vitaminler bana fazla geliyor kullanmadigim zaman iyiyim uykum düzene giriyor kullandigimda gece ortada geziyorum o haftalarda bi huzursuzluk oluyor genel olarak sanırım 34 haftalık olduk yan yatmaya alistim ve asıri ev islerine kendimi kaptirmiyorum zaten karı koca yasiyoruz gelen giden yok gece agridan uykusuz kalacagima birakiyorum daginik kalsin dinlene dinlene yapiyorum agrimda olmuyor

Sürekli bacak sallamak giriyormu bu sendroma ben sallamadan uyuyamam aliskanlik oldu sanırım sinir stres oldugunda o bacak hic durmaz gece gündüz oylemi oluyo :laughing:

Geceleri ayağım hep hareket halinde benim . Nereye koyacagimi bilemiyorum agriyorda alti. Huzursuz bacak sendromundan uyuyamiyorum ben.belki sizde de bu durum vardir diye yazdim

Benimki galiba huy edindigim birsey oldu uykuma engel degil uyumak icin salliyorum

Bende o haftalardan öğleyim şimdi 37 haftam hiç uyuyamıyorum :laughing:

Bende 37+2 oldum gündüzleri sürekli esneyerrk uykum çok varmış gibi geçiyor akşamları uyuyamıyorum sabah eşim işe gidiyor ondan sonra rahat 10a kadar uyuyorum düzen ozuldu ama bu keyifli sakin günlerimizi özlermiyiz diyede düşünüyorum doğuma çok az kladı bebişi emzir gaz çıkar döngüsü korkutuyor biraz :blush:

Sağ Salim doğsunlarda gerisi atlatılır Allahın İzniyle

Cinsiyeti ne bebisinizin

Erkek :smiling_face_with_three_hearts:🩵

Bejimde belim cok qgrioo daha cinsiyetimizi ögrenemedik :smiling_face_with_tear:

Hayırlı evlat olsun sağlığı yerinde olsun hiçbir özürü olmasın inşallah gönlünden geçen olur

İnsallah canim cok saol :smiling_face_with_tear::heart: