Kızlar kaç gündür acayip şekilde idrarımı yaparken yanma kasılma hissediyorum ve bugün hafif pütürlü kan ile birlikte geldi ne yapmalıyım
Enfeksiyon vardır belki kaç haftalıksınız?
22 haftalık
MaşAllah Doktora bi görünün derim gebelikte kanama çoğu zaman normal bir durum olmuyor enfeksiyonla alakadarda olabilir. Gitmenizde fayda var en azından enfeksiyonsa ilaç yazar inşAllah bi sorun olmaz
Şuan hastanedeyim
İnşAllah iyi haberlerle dön
Bebek dogum kanalına baskı yapmış ve enfeksiyondan içeri aldılar
Çok geçmiş olsun canım şu an ne dediler bir süre yatışmı yapcaklar?
Maalesef bi süre yatış verili aşırı derecede yüksek enfeksiyon çıktı
Çok geçmiş olsun inşAllah tez bir zamanda düzelir Rabbim yardımcın olsun merak etme bir süre sonra enfeksiyon riski azalınca eve bırakırlar yeter ki, çaresi olan dertlerle Rabbim imtihan etsin. Bende de suyum azalmıştı inanın kaç kere panik geçirdim her su gibi bişey hissettiğimde çok şükür geçti gitti artık doğuruyorum sayılı günler kaldı kısmet biraz sabr gerekli
siz yeterki dinlenin bol bol
Allah razı olsun canım benim Rabbim tüm annelere kolay dogum nasip etsin
Amin Ecmain ![]()
çok teşekkür ederim Rabbim sanada bu günleri göstersin benim gibi gün sayarsın inşAllah sağlıkla kucağına al sende
İdrar yolu enfeksiyonu demi bilirim çok kötü bdndede olmuştu yatırılmadan geçmedi çok geçmiş olsun Allah sağ Salim bebeği kucağına versin canım korkma
Amin arkadaşlarım çok sagolun zaten evde ardımda 2 tane evlat bıraktım çok agladım ama yapacak birşey yok Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun annelik çok zor ![]()
Canimmm hiç üzülme eminin evde onlarda bakan var önemli olan senin karnındaki bebe senin ona iyi bakman lazım güzelce dinlen iyice beslen ki hemen iyileş çocuklarının yanına gittt
Bende onu istiyorum Allah’ım bütün herkese şafi ismiyle şifa nasip etsin ![]()