Ne yapacam ya?

Dün gece birden midem bulandı ve ishal başladı gece hiç uyuyamadım kasıklarımda ve belimde ağrı var bu sabah öksürük tuttu kusma başladı hastaneye gidince de hamilesin bişey yapamayız diyorlar ne yapacam kızlar hiç iyi değilim?

1 Beğeni

Kac haftalik hamilesin canim

19+5 haftalık canım

Şimdi de dehşet bi titreme var tüm vücut titriyorum

Canım biraz araştırdım bol su falan iç inşAllah geçer kötü düşünme bende de bu sabah belime ağrı vurdu bi anda sol tarafımda az öncede sağ tarafta başladı sanki bişey batıyor kıpırdıyamıyorum merak etme dinlen bol su iç

Sudan bile midem bulanıyor dünden beri sadece bi kek yedim az önce onu da kustum

Bir anda mide bulantlsı neden olabilirki doktor tavsiyesiyle ilaç alsaydın mide bulantısı için hep ilk 3 aylar oluyodu genelde bazılarında normalde sona kadarda gidiyomuş sende birden başlaması çok garipp

Gıda zehirlenmesidir belki dedi doktor ama o kadar kötüyüm ki battaniyenin altından kımıldamak istemiyorum canım hiçbir şey çekmiyor

Meyve ye hiç olmazsa vitamin canm hemde miden boş kalmasın aç susuz öyle uzanma dahada ağırlaşırsın Allah korusun eşine söyle meyve hazırlasın güzelve ye dinlen

Tuzlu çubuk ye yada galeta çubukları var onlardan ye mide bulantısına iyi geliyor

Denerim canım geçer inşallah ya

1 Beğeni

Yedim maden suyu da içtim mideme bişey girdiği anda kusuyorum

Allah yardımcın olsun canım

Gıda zehirlenmesi olunca bebek zarar görmezmi serum falan takmıyolarmı ya

Allah razı olsun canım

1 Beğeni

Hayır ya eve git maden suyu iç geçer dedi doktor içtim geçti ama vücudum çok kötü ağrıyor gribe yakalandım

Salgınla ola bilir canım bol bol vütaminli şeyler tüket meyve vs gibi vitaminler Allah acil şifalar versin :palms_up_together:

Evet salgın büyük ihtimalle ama canım hiçbir şey istemiyor