Ne tarafa yatmaliyim 🙂

Kaç haftadan sonra yatma şeklinize dikkat etmeye başladınız

2 Beğeni

Valla 18. Haftadayım göbeğim büyüdü ama hala sağ, sol ve sırt üstü yatıyorum. Yüz üstü hiç sevmem yatmayı normalde de omurgaya zararlı diye yatmam :sweat_smile: ama sanki yatsam yüzüstü yatamam gibi geliyo

1 Beğeni

hamilelikte genellikle sola dogru yatmayi oneriyolar sirt ustu onermiyolar sag ve ya sol

1 Beğeni

Bebeğe daha çok kan ve oksijen taşınması için sola doğru yatmak gerekiyormuş.ozellikle 6.aydan sonra sırtüstü önerilmiyor çarpıntı yapıyor ve bebeğe giden oksijen kan miktarı azaliyormus. Ben ilk aylardan beri dikkat etmeye çalışıyorum alışması zaman aldı çünkü arada sağa da yatıyorum ama genelde sol

1 Beğeni

Bende sirt ustu yatmak istiyorum ama belime bir agri giriyor :frowning: (17+3)

Rahat edebiliyorsan ne güzel ben edemiyorum :confused: anne olmak :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts:

1. Aydan sonra biraz zorlanmaya başladım sola yattım genellikle ama karnımın üstüne hariç bütün pozisyonlarda uyudum bi sorun olmadı

Bende bi sağ bi sol yatıyorum normalde yani hamile kalmadan öncefr çok haraektlym yatalta çok dönüyorum eşimi bazen yatakta atıyorum :sweat_smile: şuanda zorlanyrm ama dönmedende duramıyorum nasıl düzelecek bu durum acabba

Kac haftalik bebiş :smiling_face:

Kaç haftalijsin :grin::grin:

1 Beğeni

merhabalar bende sola yatiyorum hep uykumun arasinda bazen sagda oluyorum hemen tekrar sola yatiyorum cunku sola yattigimizda bebege kan akışı ve oksijen daha cok gidiyor sola yatmanizi tavsiye ederim sag salim kucagimiza alalim insallahhh​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

12 haftalık oldum

1 Beğeni

Karnım beni rahatsız edene kadar her pozisyonda uyudum :grin:

1 Beğeni