Yenidoğan bebekde hangi yastik tercih edilmeli ? Reflu yastik mi ?normal yastik mi ? Duz kafa yastığı mı ?
İki yasına kadar yastık önerilmiyor boyun omurga eğriligine neden oluyormus. Kustuğu zamanda soluk borusuna kacma riski artıyormus. Reflü için 40 ı cıkana kadar reflü yatagı kullanacagım. Birde farklı yonlerde yatırmak gerekiyormus ki kafa egriliği düzlüğü olusmasın sag sol olarak ve gözetimli olarak sırt üstü yatırmalıymısız…
O zaman 2 yasina kadar yastığa gerek yok digerlerine de bakıcam da neden 40 ı çıkana kadar
40 ından sonra kusma atakları azalıyormus tabi bebege gorede değişebilir…
Olabilir teşekkür ederim bilgilendirdigin için
Yastıkla yatırma omurgayı bozuyor. Yatağa yorgan yada yumuşak bişeyle kavis verebilirsin ama yastık gibi kafası yukarda beli aşşada olmucak
Birde kafası için bi sağ bi sola yatır iki çocuğumuda öylw yaptım kafa şekilleri çok güzel yamulmadı şükür
Deniycem dediğini
Bende Reflü yatağı var sonrası için de English home da comfy bebek yastığı var çok güzel onu aldım
Ben yan yatış yastığı aldım, reflü yastığı nı. Kalın battaniye nin bi tarafını fibi kat fazla katlayarak bile yapabiliyorum yan yatış bana daha kullanışlı geliyor