Merhabalar. Gün almak için randevu bölümünü arıyorum mhrsden bakıyorum ama geç oluyor sezeryan olacak 1nisan adet tarihim o zamana kadar nasıl olacak bilmiyorum en erken tarih 21aralik randevu var
Kontrol oldugun bi dr yokmuydu yani doktor edinmedin mi
Hangi hastaneden bakıyorsun ben de bulmana yardım edeyim. Talep oluştur dediniz mi o zaman size mesaj geliyor
O da zor geliyor yaa gerci hangi sehir
Talep olosturdum istediğim doktor randevusu ayın 21anca bulunabilir mis bende geç olacak ya hemen ameliyata alsa onu istemiyorum gün versin istiyorum ki hazırlıklı olayım
Var güvenilir bir doktor var herkesin önerdiği o da randevusu geç olacak mis düşünmekten uyuyamıyorum sanırım çok stres yaptım hala hazır değilim bebek getirmeye huzursuzum
Niye huzursuzsun canim sen herseyini hazir et o gune düşüyorsa al yatis yaparsa o gun yatis yapar yada gun verir telas etme bu kadar sanada bebege de stres cok zarar verir
Bakacaz takdir ilahi Allah ne nasip etmişse o olur.o güne düşmüyor ama yakın tarih
Sana uygun tarih gelesiye kadar tekrar tekrar talep oluştur. Ben babama öyle randevu çok buldum.
Bende talep olusturyorum ama işte son güne kalırsa hemen ameliyata alsınlar istemiyorum gün versinler istiyorum bide yeni yıla girsin istiyorum pek umudum yok yeni yıla girmesinde ne yapacak acaba beklesem mi sonrada sancı gelirse ondan korkuyorum sancı gelirse hemen bebek gelir benim acilmamm hızlı ilerliyor sancı geldiği gibi hızlanıyor ondan kararsızım kızımda öyle olmuştu az kalsın evde geliyordu bebek
Zor bi durum benim de hastane ile evimin arası çok uzaktı geç kalırsam diye çok korkmuştum demek istediğinizi anladım ben devamlı yedek planlar yaparak kendime moral veriyordum
Sezeryan demi.hangi şehir
Sezeryan mardin
Aynen bende öyle dediğiniz gibi yapıyorum