Bi tek bana mi absürt bir soru geliyor anlamis değilim.yakin zamanda dogum yapacagim.ve bu soruya cevap vermek istemiyorum cunku bence cok ozel ve aslinda kimseninde bilmesine gerek olmayan birsey diye düşünüyorum.yerli yersiz alakasiz kisiler sorduğunda ne cevap veriyorsunuz ?
herkeste bi sessizlik olur
bizimkisi de cehaletle başa çıkma cabasi isteben en yakin arkadasima bile o solemeden sormadım anlamak cok güç insanları
Seni ilgilendirmeyecek bir şekilde doğurdum
Allah herkese senin gibi akraba versin
Ya da leylekler getirdi falan desek
Banada daha bu iyi gunler dediklerinde cildiriyorum
Ay vazgectim bende hepsi 1 er tane cok şükür
Evet kalıplaşmış diger cumlede bu maalesef
Aynen oyle vlla
Başlığa cevaben; zamanı geldi doğurdum yada kısa ve öz; herkes nası doğuruyosa öle
ama burda farkettigim kadar erkekler nasi askerlik anilarini anlatirken zevk aliyosa kadinlarda ole keyif aliyo bu anilarini anlatirken… bide bazi dogumlar bilgilendirici oluyo yani simdi inkar edemicem
Yani evet bazi insalarla konusmak dertlesmek dışında dayinin amcanin kalkip bu soruyu sormasi bana acayip sacma geliyor simdiden bile nasil dogurcan diyorlar ben de hayırlısı bosver napcan diyorum sirf merak işte insallah birine patlamam
Dayı amcamı ciddenmi erkek cinsi soruyosa ver cevabini esirgeme ayıp yorgan altında diye diye şirazeyi kaçırdılar iyice
Kiz oyle valla en cok erkekler soruyor
Sezaryen dogum yapacagim gecen gun kaynanam ve bacisi allah bir avazda kurtarsin dedi
Allah seni onlarin vebalinden kurtarsin asıl