Kızlar 37+5 haftalığım doktorum bir sorun çıkmazsa son ana kadar normal doğum dedi doğumu nasıl hızlandırırim bol bol hurma yiyorum başka nasıl kolaylastiririm?
Normal de bende duydum son 4 hafta kala günde 4 tane hurma yiyin diye ama suquat yap yürüyüş yap merdiven in çık
Onu da araştırdım bana da mantıklı geliyor ama sanırım heryerde satilmiyormus
Evet hurmanın içinde bir madde varmış o açılmayı sağlıyormuş
Ben ahududu yaprağı ananas ve hurmayı çok duydum deneyebilirsiniz günde 3 bardak ahududu yaprağı diyolar açılmayı kolaylaştırıyomuş yürüyüş cinsel ilişkide hızlandırıyo diyolar
Hurma, ananas ve kırmızı meyveler (nar örneğin) bunları tüketebilirsiniz. (dikkat edin ama ishal olmayın) Merdiven çıkabilirsiniz inerken yan yan inin ama Adaçayı günde bir bardak içebilirsiniz ama adayını doktorunuza danışıp öyle için isterseniz ben 39 oldum yeni başladım. Göğüsucu masajı ve perine masajı yapabilirsiniz Günaşırı ilişki yapabilirsiniz doktorunuz aksini söylemediyse
Merdiven inip cikmanin faydasini gordum 31 hafta bebek kanala girdi dogumum cok kolay oldu
Merdiven inip çıkma, yürüyüş yapma, ananas suyu, pilates, kegel egzersizleri işinize yarayabilir
İki normal doğumumu da bunlarla yaptım
Ördek yürüyüşü denediniz mi
Hayir ilk defa duyuyorumm hızlandıriyo mu?
Cinsel ilişki, dip köşe ev temizliği iki doğumunda da ise yaramıştı benim.
Merhabalar
Hoşgeldiniz
- gebeliğiniz mi oluyor ?
Merhaba, hoşbuldumEvet nasipse bu üçüncü bebeğim olacak.
Maşallah, sağlıkla gelsin yavrucuk
Merhaba @Dklc hoşgeldiniz