Merhaba,
Eminim hepimiz hayatımızda en az bir kez “ben anne/baba olursam şunu evladıma yapmayacağım” demişizdir.
Bebeğinize nasıl anne/baba olacaksınız?
Ben, çocuğumun özel hayatına saygılı anne olmak istiyorum
Merhaba,
Eminim hepimiz hayatımızda en az bir kez “ben anne/baba olursam şunu evladıma yapmayacağım” demişizdir.
Bebeğinize nasıl anne/baba olacaksınız?
Ben, çocuğumun özel hayatına saygılı anne olmak istiyorum
Bilinçli ebeveynler olmalım istiyorum. Bizim yanlışımız, hatamız yüzünden travmaları olsun istemiyorum. Geçmişe dönüp baktığında, özellikle çocukluğuna. Hep iyi ki desin istiyorum
Eşler arasında kucuk şeyler için bile kavga yarana bilir normal bişey tabiki …ve Ben eşimle kavgalarımda çocuğuma yansitmamak istiyorum , yani kavga edip kus olsak bile cocugumuzun yaninda bir birimizle konuşalım çocuğumuz anlamasın.ve cocugun yanında kavga etmemek .,.pisikolojisi bozulmasın diye .boyle yapmalıyız .ve ben boyle yapmayı dusunuyorum inşallah .bebegime ilk önce allahım sonrada bebeişim istedigi gibi anne olmak istiyorum
Bana zamanında böyle yapıldı ben böyle gördüm diyenlerden değil benim yaşadıklarımı evladıma yaşatmam diyenlerden olmak istiyorum
Sevgiyi ve güven duygusunu hep hissettirebilen bir anne baba olmak istedik biz eşimle ve sanırım başarıyoruz da. Birkaç gün önce kızım yemek masasında eşimle bana birden ‘Anne ve babam olduğunuz için sizinle gurur duyuyorum’ dedi ve biz ne diyeceğimizi bilemedik, gözlerimiz doldu. Daha 4 yaşındaki çocuktan bunları duymak gerçekten çok gurur verici oldu. Yazarken de duygulandım bak Allah tüm çocuklarımızdan bu cümleyi duymayı nasip etsin inşallah
Ben bebegime oyle bir anne olmak istiyorum ki rabbimin izniyle.
Asla cocugum başka bir annelere ozenmesin.
Ve iyiki de benim annem sen olmuşsun sozunu bana soylesin istiyorum.ben boyle bir anne olmayı cok istiyorum.
Ben bebeğimle arkadaş gibi olmak istiyorum herseyini anlatabilecegi bir anne olmak