Nasıl bi hamilelik

bayanlar lütfen yardım fikirlerinize ihtiyacım var..

7 haftalık hamileyim 4. Haftadan beri sürekli 7 24 bir dk ara vermeden süren mide bulantısı ama kusma yok ve sürekli sanki gripmiş gibi halsiz vücut ağrısı zorla uyuyorum çünkü uyuyunca bir tek hissetmiyorum bunları hayattan soğuttu gerçekten bu normal mi virüslü gibiyim her yerim ağrıyor ve asla geçmiyor hiç halim yok hiç bişeyden keyif alamıyorum

Canim malesef norma benim arkadasim da ayni boyleydi herkeste degisiyor malesefki kimisinde hic belirti bulanti kusma olmaz ama kimiside senin gibi benim arkadasimda kafasini kaldiramiyordu surekli bulaniyor hatta su icse kusuyordu yani korkma normal ama sen yinede beslenmeye vitaminli seyler yemeye icmeye bak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

E canım çok normal zaten ilk başta böyle geçer hamilelikte hiç bir ane kolayca rahat geçirmez zaten

1 Beğeni

Doktorunla görüştün mü canım bununla ilgili, prilam dr kullananlar varmış bulantı için etkili olduğunu duydum, ben ihtiyaç duymadım kulanmadım o yüzden ama maalesef bazı kadınların çok zor geçiyor bu dönemleri :face_holding_back_tears: Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede toparlarsın :cherry_blossom:

1 Beğeni

Normal cnm bende senin gibiydim sadece bulantı kusma yoktu ve sürekli hasta gibi yorgun doktor bulantı için prilam verdi aşırı derecede iyi geldi ama yorgunluk ve hasta gibi hissetme ilerleyen haftalarda biraz daha düzeliyor ben şuan daha iyiyim 18.haftamdayim ilk tremiser geçtikten sonra bulantida azalıyor hastalık hisside merak etme bol bol dinlen :hugs:

1 Beğeni

Maalesef çok normal 11.hafta civarı hafifliyor 13 14 gibi tamamen geçiyor merak etme