Nasil besleniyorsunuz

Enerji verecek beslenmeye ihtiyacim var bu aralar baya bi uykuluyum Tariflerinizi aliyim kizlarrrrr​:heart::smiling_face_with_three_hearts::joy:

1 Beğeni

İlk aylarda kuru gıda ile beslendim çünkü sürekli istifra ediyordum. Kuru pasta ekmek arası peynir zeytin bol ceviz muz. Şimdi 7. Aydayim. Kaju,muz,bol kuru meyveli yulaf,mevsimine uygun meyve yiyorum. Sabah kahvalti, arada meyve 3 gibi tekrar yemek yiyorum akşam 7 ye kadar son yemeğimi yiyorum veya atıştırmalık. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum. Maalesef et yiyemiyorum midem almıyor çünkü. Sadece arada tavuk yiyorum veya konserve balık.

1 Beğeni

Benim enerjim hiç bitmiyor. Neye bağlı bilmiyorum. İstiyorum ki uçayım yürüyeyim koşayım. Eşim de hayret ediyor hamilesin yerinde dur azıcık diye :grin: ama olmuyor napiyim :grin::grin:

Hahaha :slightly_smiling_face: ne guzel ben hep yatakta disari çıkasım bile pek pek yok

Tek uykumu açan şey soğuk kahve ve meyve oluyor tavsiye ederim

Kahve sevmem ya :smiley::smiley::smiley::smiley:

Valla bende tüm İstanbul’u yurucek kadar enerjim var diyorum on dk.yuruyunce eve dönüyorum :blush:

Hahahahha bende :smile:

Kaç haftalıksin

Bugun 11 haftalik oldum :blush:

Sağlıkla kucağına alırsın insallah

1 Beğeni

Inşallah

Konserve balık zararlı değil mi acaba bana doktor yeme demişti

1 Beğeni

Bende hiç sevmiyorum ama karamelli Nescafe çıkmıştı ondan aldım biraz şeker ve sıcak suyla kopurtup buz ve soğuk süt ekliyorum mükemmel oluyor

1 Beğeni

Şöyle bir durum var. Bir doktor bana hap şeklinde d vitamini verdi ilacım bitti başka kadın doğumcuya gittim ama biz gebelere hap önermiyoruz dedi. Kaldı ki hapı yazan da kadın doğumcu. Bir doktor ikili tarama ense kalınlığı iyiyse genetik veya amniyosenteze gerek yok dedi. Diğeri de kesinlikle yaptır dedi. Yani her doktor farklı şey söylüyor. Ben mayonez, çiğ yumurta beyazı, sakatat, midye mantar gibi zehirlenmeyi kolaylaştıracak gidalar ve ısıl işlem görmüş et ürünleri zararlı diye biliyorum. Ton balığını ilk kez duydum açıkçası

1 Beğeni

Bana yeşil mercimek yemeği iyi geliyor deneyebilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni