Nar yemek zararlımı

26 haftalık hamileyim hergun 2 tane nar yiyorum sizce çocukta doğum lekesi yaparmi yada zararlimi

1 Beğeni

Gebelik zehirlenmesi, gelişme geriliği ve erken doğumu engelleyebildiği ve bunu da plasentaya kan akımını artırıcı etkisiyle yaptığı söyleniyor. Buradaki mekanizma nedir? Yine bu antioksidanlar üzerinden, yani kandaki serbest radikalleri temizleyen antioksidanlar (antioksidan bildiğiniz pas engelleyici madde demek, oksitlenmeyi engelleyici madde demek ve narın içinde de bol miktarda olduğu söyleniyor.

Diyor Google amcadan bakınca bir site. Ve ayrıca leke yapmaz öyle düşüncelere girme​:smiling_face::smiling_face:

Bu video açıklayıcı olacaktır canım

1 Beğeni

Bana doktorum yasakladı. Ben de iki tane yiyordum günde. Bir daha yok dedi, en fazla iki kaşık ye bırak, biz kırmızı meyveleri önermiyoruz dedi. Ama herkes de faydalı diyor, anlamadım ben

Bende her gün 1 tane yiyordum ama 2 3 günde yarımdan az yemeğe başladım canım çok istiyor çünkü

Bebeğin gelişimi için baya faydalı bir meyve istediğin kadar yiyebilirsin leke falan yapmaz. Bende durmadan nar aşeriyorum bu aralar günde 9 tane falan yiyorum ama yine de yetmiyor​:joy:

1 Beğeni

Nar yüksek antioksidan içeren bir meyvedir ve kanı sulandırır o yüzden düşük riski yaratabilir doktorlar günde yarım narı güvenle tüketebileceğimizi söylüyorlar ama hamilelikte her şeyde olduğu gibi narın da fazlası zarar. Bu tarz gıdaları önemli olan her gün düzenli tüketmemek

9 biraz fazla değil mi ya​:smile:

Eşim elimden nar tabağını almasa daha fazla yerim kesin 2 kasa nar aldı 3 günde bitti ya​:smiling_face_with_tear: ve hâlâ canım nar istiyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim cnm

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende günde bır tane büyük boy nar yiyorum zarar olur mu ki korktum şimdi bak