Tebrik ederim analı babalı büyütmek nasip olsun
Tebrik ederim sizi bu kadar güçlü olduğunuz için bebişiniz ne kadar şanslı bu kadar güçlü bir annesi olduğu için. Kaç gün sürmüş doğum süreciniz kanamalarınız bebeğinizde yaşanan sıkıntılar yaşanan strese rağmen maşallah bir avazda sanki sonunda doğurmuşsunuz Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı sevdiklerinizle büyütmeyi nasip etsin size inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah @Betuesk
Ahh canım Betül, gözün aydın, şükür kavuşturana sizi Gözyaşları içinde okudum her satırını, kaygını içimde hissettim, mutluluğunu ve korkularını da. Tez vakitte çıkıp evinize gidersiniz inşallah, çok güçlü bir annesin, Almila bile merak etmiş bu güçlü kadın kim diye gözleri açık gelmiş dünyaya Çok çok sevindim, çok güzel bir doğum olmuş, her ne kadar öncesi stresli olsa da. Allah sağlıkla, mutlulukla büyümesini nasip etsin
O kadar güzel yazmışsın kiiii Âmiiinnnnn Bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğimde yoldaşım geliyor demiştim. Eşimle bir kızımız olsun istedik hep. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh. Bazen sancı çekerken artık dayanamıyorum dediğim noktalar oldu. İçten içe bak Kızına bir adım daha yaklaşıyorsun her sancı da Güzel olan şeyler zordur dayan diyordum kendi kendime. Bin şükür bitti ve kavuştuk
Çoookkkk teşekkür ederimmmmm hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim inşallah yavrularımızı
Kokusu bambaşka. Her bebek güzel kokuyor ama insanın kendi evladı bambaşka kokuyormuş meğer. Allahım inşallah sizin de gönlünüze göre verir kolayca doğurursunuz
Çookk teşekkür ederimmm amin Inşallahhh
Âmin inşallahhhhh Tek avazda sağlıkla doğurursunuz inşallahhhhh
Âmiiiinnnn bugün çok güzel konuştular inşallah evimize gitmek de nasip olur tez zamanda hayırlısıyla
Amiiinnnn çok teşekkür ederim inşallah
Ikınmaya başlayana kadardı tüm zorluklar. Ikınmaya başlayınca hepsi tek tek yok oldu. Bebek çıktığı an yeniden doğmuş gibi oldum birden bütün sancılar hepsi kesildi gitti hafifledim
Amiiiinnn cümlemizinkini inşallahhhh
O kadar güzel yazmışsınız ki hepiniz. Kendimi daha güçlü hissettim dün bebeğimin yanına ağlayarak giderken şimdi başım dik gideceğim. İnşallah yakında kucağımızda bebeğimizle çıkacağız buradan inanıyorum Zor ve uzun bir yoldan geldi biraz yorgun kızım Ama toparlanacak inşallahhh Güzel dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz tek tek Allah hepinizin o güzel gönlüne göre versin inşallahhh
Daha güzel bol şükürlü günleriniz olsun Almila prensesle yolculugunuz yeni başliyor artik evimize gidiyoruz haberini dört gözle bekliyoruz en kısa zamanda insallah
Cok duygulandim hikayene allah anali babali buyutsun insallah canim benim
Amin amin amin Allah razı olsun O günü sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizlerede kolaylikta dogurmayi nasip etsin olmayanlarada çifter çifter versin rabbim hiç kimsenin gözünü koymasın evlat hasretinde inşallah sağlıkla büyüt bebeğini arkadaşım bizlerede dua et
Təbrik ederim canim çok şükür Bebeyin sağ salım dünyaya gəlmiş inşallah bian öncə Hersey daha iyi olur simdi kuvezdemi bebek simdi nasil bende Okuducka çok duyğulandim Çok şükür sonunda Kovusmusun bebeyine Rabbim sağlıkli şekilde buyutmeyi nasib etsin inşallah
Dün evimize geldik çok şükür