@n13 için moral ve destek olalım

Merhaba hanımlar, arkadaşımız @Nergiz13 aslında sezaryen gunünü bekliyor ama doğum belirtileri de var. Ne olur ne olmaz. Hadi arkadaşımıza bu sürecte destek ve moral olalım.

1 Beğeni

çok teşekkür ederim canım desteğin için​:pray::pray: 16 ı randevum var yine o zamana kadar inşaAllah bebek sabr eder çok endişeliyim birdrn bire sancm fln tutup doğum yaparsam telaşlanırım diye,sezaryan olucağım için​:expressionless: doktorum da 39 haftamda almayı düşünüyordu ama 16 ı sonuçlardan dolayı çabuk ola bilir

5 Beğeni

inşallah en kolay bir şekilde atlatırsın bu sürecide bebişle beraber sağlıkla ayağa kalkarsın canım dualarımız seninle

3 Beğeni

inşaAllah canım teşekkür ederim hepimiz istediğimiz gibi doğum yapalım inşaAllah sağlıklı şekilde​:pray::pray::pray:

1 Beğeni

Bebeğin dönmüş müydü?

evet bana ciğerleri gelişsin 39 da alalm dedi

1 Beğeni

Şuan 37. Haftadasın bebeginin ciger gelişimi 35. Haftada tamamlandı. Bu konuda için rahat olsun. Allah var gonlumden hep normal doğum yapmani geçirmistim. Bu konuda korktuğunu biliyorum. Suyun gelirse, kanaman olursa, sancın artarsa sakin kalmak için çabala. Allah güzel merhametli ebelerle karşılaştirsın

2 Beğeni

istesem de normal doğum yapamam ben o yüzden sezaryan olmak zorundaym eskiden gözlerimden ameliyat olduğum için olmaz bana o yazden endişeluyim sezaryan yapmak istiyorum planlı bir şekilde​:pray:

2 Beğeni

Arkadaşımın bebeği dönmemişti. Sezaryene 1 hafta kala suyu geldi. Hemen hastaneye gitti. Yine planlı bir sekilde sezaryen yaptılar. Korkma sakın

1 Beğeni

İnşallah senin için en güzel şekilde doğumunu gerçekleştirirsin canım dualarımız seninle @Nergiz13 :pray::pray:

2 Beğeni

çook sağ ol canım inşaAllah​:heart:

2 Beğeni

İnsallah sag salamta olar bebeişin sezaryan olanda cobuk goturmuler bebeyi 39 gec diyimi canim?

2 Beğeni

@Nergiz13 hayırlı ve sağlıklı bir doğum olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

bilemedim ben de 39 dedi 16 ı bidaha son kontroller yapılacak belki erken ola bilir bakalm :cherry_blossom:

çok teşekkürler​:heart::heart:

Evet insallah sag salamt canim

1 Beğeni

sen de inşaAllah​:cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıklı olan dogum neyse o olsun senin için :heart: saga salim bebegini kucagina al insallah :cherry_blossom::cherry_blossom:

çok sağ ol arkadaşım inşaAllah​:heart::heart:

Ne oldu canım,sancinmı var?iyimisin şu an peki?Sağ salim gelsin bebis İnsAllah,gelirsede merak etme çiğerleri açılmıştır bile.Sezeryenede sancin olsada suyun gelsede alırlar merak etme,normal doğurtmuyorlar.

2 Beğeni