Multivitamin ve balik yagina ne zaman başladiniz hangi markalari kullandiniz

Balik yaginin baligin karacigerinden olan zararliymis baligin vucudundan olmasi gerekiyormus hangi balik yagi ve multivitamin kullanidniz kacinci hafta basladiniz her doktor farkli seyler soyluyor

2 Beğeni

Ben hamileligimi ogrendigimde başladım elenatal kullandim

3 Beğeni

Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin @Duyguss

Ben bunlari kullandim ve kullanıyorum ustune ayrintili yazdim canim ama doktorun karar veriyor ne kullanman gerektiğini

4 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Duyguss

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ben balık yağı kullanmadım. Folik asit ve demir ilacı kullandım sadece

4 Beğeni

Bende balık yagı kullanmadim gebelik başında elenatel kullanirken içinde vardi balığın kendisini yemeye çalışıyorum d3 damla ve magvital kullanıyorum sadece şuan doktorunla konuşman çok daha dogru olur

1 Beğeni

Folik asit olarak folidays kullandim gebelik başında sonra da doktorum elenatel kullandirdi

1 Beğeni

Çok tesekkur ederim hepinize doktor birsey soylemedi bende balik cok yiyemiyorum konusundan dolayi onun icin size danismak istedim

1 Beğeni

Folik asit kullan doktoruna sorup balık hapı direk pek vermiyorlar

1 Beğeni

@Duyguss hoş geldin :smiling_face_with_three_hearts: garip olacak ama bana doktorum balık yağı kullan dememişti hiç bende kullanmamıştım.:person_facepalming:neden söglemediki diye hep soru işareti kaldı kafamda sormadımda hiç

2 Beğeni

Merhaba @duyguss hoşgeldiniz :bouquet: 16. Haftada multivitamin kullanmaya başladım balıktan tiksindiğim için vitaminimin içinde omega3 vardı

3 Beğeni

Merhaba ilk üç ay Fol turşusu kabul etdim Daha sonra Multi vitamin D3 tərkibli Bide Balık yağı kulandim

1 Beğeni