Mucizem geldi 🐣

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları :two_hearts: 27 Şubat sabahı 10.30 da sezeryan ile miniğime kavuştum fındık bir kızım oldu. Hala inanamıyorum karşımda uyuyor bende onu izliyorum. 27 sinde sabah planlı sezeryan olmak için yatışım yapıldı 9 da evet her doğum kendine özel oldugu gibi bizimki de öyleydi cok ağrım oldu diyemem sonrasi icin ama amelıyat sırasında biraz ağrı hissettim ozellikle bel ve kasik ağrıları ama hepsine değdi. Doktorum zaten ameliyatımın zor geçtiğini söyledi. Akşam visite gezerken de yataga kendim oturunca şok oldu sen nasil oturdun öyle kendi kendine diye.28 şubat günü de taburcu oldum.o gece sürekli yürüdüm. 7 kişi doğum yapmıştı ama yürüyen sadece bendim başka kimse yoktu koridorda toparlanmamin sebebini buna bağlıyorum.Dun gece de kimseden destek almadan baktim bebeğime üstü alti karnı kendi kendime bütün herseyini hallettim ve sıkıntısız geçti.3150 gr gercekten çok minik bir kızım oldu doktorumuz zaten siz cok minyonsunuz kızınız da oyle olacak demişti. 6 sene bekledigim ugruna mücadele ettiğim gelmesi icin cokk dualar ettiğim kızım simdi kollarimda uyuyor. Bu hissin tarifini nasil yapacagim bilmiyorum ama sizi dünyanın en mutlu, en sıkıntısız, en dertsiz, tasasız insani gibi hissettiriyor. Cektiginiz tüm acılara değiyor bekleyen herkese iyi doğumlar diliyorum :cupid::hatching_chick:

17 Beğeni

Öncelikle Lohusalığınız hayırlı olsun, Fındık kızınız ve size sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum :smiling_face_with_three_hearts: en güzel anlarınızın tadını çıkarın 🩷

2 Beğeni

@Yagmurbasturk doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet:

1 Beğeni

Doğumunuz ve lohusalığınız hayırlı olsun. size bebeğinize ailenize bir ömür sağlık sıhhat huzur mutluluk diliyorum :bouquet:

1 Beğeni

Gözlerim doldu ,birden kendimi düşündüm . Çok duygusalim son zamanlar . Benimde 5 yıl sonrasında oldu gebeliğim, her anına şükrediyorum . . Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin omrunuz güzel olsun inşallah tebrik ederim sizi:)

1 Beğeni

Cok ama cok tesekkur ederim darısı bekleyen herkese nasip olsun en güzeli inşallah :cupid::heart:

2 Beğeni

Cok teşekkür ederim çok sağolun Allah herkese nasip etsin :hatching_chick::two_hearts:

Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin çok sağolun :heart:

1 Beğeni

Beklemek cok zor ama o zamanlar kucagina alinca nasil geçmiş insan anlamıyor bile kimsenin kucağı bos kalmasin insallah :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Doğumun ve lohusalıgın hayırlı olsun bebişin size huzur mutluluk getirsin :heart_eyes:

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah​:purple_heart:

1 Beğeni

Kaçıncı haftada doğum oldu

1 Beğeni

Aminnnn cok teşekkür ederim hic kimseninn evinden eksik olmasın :heart:

Amin canim cümlemizin evladı saglikla büyüsün :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

39 da oldu

@Yagmurbasturk seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz :smiling_face::rose:

1 Beğeni

Hayirli olsun​:smiling_face_with_three_hearts:doktorunuz kimdi acaba memnun kaldniz mi

1 Beğeni

Hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: adınıza çok sevindim :heart_eyes::kissing_heart: bebeğinizle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doktorum medicalpark adana hastanesi Burcu Yücesoy du çok memnun kaldim hastanenin ilgisinden de keza bir o kadar memnun kaldim danslar şarkılar eşliğinde geçti ameliyatim 🩷 cok tesekkur ederim bekleyen herkese sağlıkla nasip olsun

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim sizde sağsalim alın kucağınıza 🩷