Mucize hamilelik hikayem

Merhaba arkadaşlar ben 5 senedir evliyim. Daha önce hiç hamilelik yaşamadım. Önceki senelerde bir aşılama 2 de tüp bebek öyküm var. Eşimle geçtiğimiz Kasım ayından itibaren 3 tüp bebeğimize başlamaya hazırlanıyorduk bütün prosedürleri hallettik Aralık ayında ilk sorunumuz yaşadık ilaç zammı yüzünden ilaç alamadık bir ay ertelemek zorunda kaldı Ocak ayında belgelerimize bir sorun çıktı gene ertelemek zorunda kaldık bu defa ilaçlarınızı aldık Şubat ayında da adet olduğumda başlayacaktık Tüp bebeğe bir sorun kalmamıştı bu ay bir iki gün gecikmem olmuştu başımda biraz ağrıyordu sinozittim olduğu için işte kulak burun boğaza gittik fiş kestik orada işte sinüzitim ilerlemiş mi falan ona bakmak için gitmiştik doktor tomografi istedi yaptık ben adetim geciktiğini bilmiyordum bu arada akşam baktığım zaman birkaç gün geciktiğini gördük birkaç gün sonra hastaneye gittik doktor ilaç yazdı ilaçların içinde güçlü antibiyotikler de vardı eczaneye gittim eczacıya sordum işte hamilelik şüphesi falan olma gibi bir durumda yani ilaçlar bu ilaçları kullanabilir miyim diye o da dedi ki emin değilseniz hamilelik testi falan yapın diye erken gebelik testi aldım eve gidince denedim pozitifi gördüm inanamadık eşimle beraber o da yanımdaydı kalktı hastaneye gittik hemen kan testi verdik ben testi almaya gidemedim eşim gitti aldı sonra pozitif demişler sonuç 121 çıkmıştı yine de doktora gösterin demişler yarın doktor randevumuz var inşallah bebeğin kalp atışlarını ya da sağ olup olmadığını öğreniriz ama gerçekten bu kadar zorlu bir süreçten sonra bu haberi duymak gerçekten mucize gibi bir şey paylaşmak istedim benim gibi bekleyen benim gibi bu süreçleri atlatan çok insan var umarım Rabbim onlarada böyle güzel bir haberi almayı herkese nasip etsin inşallah

6 Beğeni

Yaaa ne güzel adınıza çok sevindim :face_holding_back_tears: rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .hayırlısıyla gelsin minik

Güzel haberlerinizi bizimle paylaşın olur mu :green_heart: sabırsızlıkla bekliyor olacağım

1 Beğeni

Allah razı olsun canım bizde yarını dört gözle bekliyoruz inşallah güzel haberler vericem

Hayat gerçekten çok garip… Neyi arıyorsak mutlaka bizi buluyor. Biz istediğimiz zaman değil, eksik olduğumuzda gelirmiş evlat… Gerçekten de öyle. Senin adına çok sevindim. İnşallah ikizlerin olur :heart_eyes:

2 Beğeni

Allah razı olsun canım gerçekten kendi başına olacağına inancımız kalmamıştı artık tam öyle bir zamanda geldi

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :star_struck:

1 Beğeni

Ayyyne güzel maşallah rabbim nasip etmiş. Sağlıkla kucağınıza da almak nasip olur inşallah. Çok mutlu oluyorum bunları duyunca. Bende ilk bebeğim tüp bebekle oldu falan

1 Beğeni