Mucize Bebek Uygulamamız Yayınlandı

Hayırlı olsun sabırsızlıkla doğumdan sonra indirip kullanmak nasip olur inşallah

2 Beğeni

Hayırlı olsun ben de android uygulamasını bekleyenlerdenim.:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Hayırlı olsun @admin kızımı sağ sağlim kucağıma alınca kullanırım inşallah :palms_up_together:t2::hibiscus:

4 Beğeni

Hayırlı olsun canım bende linki göremiyorum nerden indirebilirim

1 Beğeni

Hemen indirdım :smiling_face:hayırlı olsun hepımız için :pray:t2::smiling_face:

3 Beğeni

Hayırlı olsun tüm hamileleri düşünüp böyle güzel uygulama yaptıgınız için her gün bebegimden gerçekten mesaj geldi diye çok sevinyoruz eşimle mükemmel bir duygu her gününü haftasını bilip neler gelişiyor içindeki bebek nasıl büyüyor bilmek teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Hayirli olsun :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

İndirilie biliyormu bulamadim çunkü

İnşaAllah bugün ben de katılırım :face_holding_back_tears::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Şimdiden indiriyorumm​:heart_eyes:

1 Beğeni

Yaa çok iyi olacak :grinning:

1 Beğeni

Hani nerde link

Hemen indirdim gayet güzel görünüyor uygulama

1 Beğeni

Doğuma son 59 gün… android yetişir umarım…:blue_heart:

1 Beğeni
2 Beğeni

Evet evet yetişir o zaman kadar extra bir güncelleme bile yapabilirim :grinning:

2 Beğeni

Hadi inşallah… bebişi sizinle büyütmek çok güzel olacak :blue_heart::blue_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim utandırmasın :palms_up_together:t2::heart::nazar_amulet:

1 Beğeni

Cihazla uyumlu değil diyor

Android için henüz yayınlanmadı. iphone kullananlar için yayınlandı. Android kullananlar için çok yakında yayınlanacak. 1 - 2 gün içinde.

4 Beğeni