KATILIM SONA ERMİŞTİR…
Merhaba sevgili hamişler. Kullanıcılarıma çekiliş ile 1.000 ₺ değerinde hediye çeki vereceğim. Daha önce ara ara böyle kampanyalarımız oluyordu. Buna bir yenisi eklenmiş oldum Peki hediye çekini kazanmak için ne yapmanız gerekiyor buna bakalım. Hediye çekini kazananlar canlı yayında yapılacak çekiliş ile belirlenecek! Kaç kişi olacağına henüz karar vermedim. Ama en az 2 kişi olacağı kesin
Katılım şartları
Kimler katılabilir?
Türkiye’deki Online alış veriş sitelerinden alış veriş yapabilecek herkes katılabilir. Hediye çeki, amazon, trendyol, hepsiburada gibi sitelerden alınacak hediye kartı şeklinde gönderilecek. Kazanan kişi hangi siteden hediye kartı istiyorsa (hediye kartı satışının olması gerekli) o siteden alıp göndereceğim.
Katılım şartları neler?
- Mucize Anne uygulamasına Google Play Store’de veya App Store’de 5 yıldızlı yorum yapmak. Hepsi bu kadar Zaten severek kullandığınıza inandığım Mucize Anne’ye 5 yorum yaparak aynı zamanda ödülü kazanma şansı yakalayabilirsiniz.
- App Store veya Google Play Store’de uygulama hakkındaki düşüncelerinizi içeren bir yorum yazdıktan sonra bu konuya yorum yaptığınızı belirtmelisiniz. Bu önemli, bu konu altına yazanlar arasından çekiliş yapılacak!
Kampanya başlama ve bitiş
2024-02-19T20:30:00Z→2024-03-15T20:59:00Z
Nasıl yorum yapılır?
Ben Daha önce yorum yapmıştım
Daha önce zaten yorum yazan hamişler siz otomatik katılmış oldunuz Ancak önceki yorumunuz 5 yıldız altında veya olumsuz ise (neden olumsuz olduğunu bana özelden yazabilirsiniz. İmkanlar çerçevesine, yani kodlaması mümkün olan istekleriniz doğrultusunda uygulamayı güncelleyebilirim) yorumunuzu olumlu ve 5 yıldıza çevirmeniz gerek.
Kazanan nasıl belirlenecek?
Uygulama marketlerinde Yorum yaptıktan sonra bu konunun altına “katıldım” yazan kullanıcılar arasından canlı yayında çekiliş yapılacak.
Yorum İçeriği
Uygulama marketlerinde “Katıldım” yazmamalısınız. Play Store veya APP Storede uygulama hakkındaki düşüncelerinizi yazmalısınız.