Anasayfada 16. haftaya kadar günlük kız ve erkek isim önerileri alacaksınız. Bu isimleri kalp simgesine tıklayıp favorilere ekleyebileceksiniz. 16. haftadan sonra uygulama size bebeğinizin cinsiyetini soracak. Kız seçenlere anasayfada sadece kız isim önerileri, benzer şekilde erkek seçen anne adayları için sadece erkek isim önerileri gösterilecek. Bunu profil ayarlarınızdan istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz.
Haftam sayfasına her trimestere özel bilgilendirici makaleler ekledim.
Artık bebeğinizden gelen bildirimleri sağ üstteki çana tıklayıp “Bildirimler” sekmesine tıkladığınızda görebileceksiniz
Doktor, test randevularınızı artık ekebilirsiniz. Randevularınız size önceden hatırlatılır ve haftam sayfasında yaklaşan bir randevu varsa gösterilir.
Android kullanıcıları artık foruma foto ekleyebilir.
Araçlar sayfasında "Güvenli mi? Menüsü artık aktif
Güncelleme şu an Android için yayında. Android kullanıcıları uygulamayı hemen güncelleyebilir. Kısa süre sonra IOS kullanıcıları içinde güncelleme gelicek.
Bazı android kullanıcılarında çökmeye neden olan bir sorundan dolayı uygulamayı güncelledim. Çökme sorunu yaşamıyorsanız güncellemenize gerek yok @afrikanın_gelini54
Ben uygulamadaki takvim gebelik takibi için tasarladım. Yani ilaç randevu not gibi şeyleri gösteriyor. Normal takvim işlevi yok yani başka tarihteki not ile çalışan başka bir şey eklediğin içindir, hepsini aynı anda göstermeye alan yok