Bugun doktorum burda vakit kaybetme ünüversite hastanesune git dedi .gelişme geriliği varmis ve karni darmış bebegiminn yaşayan varmi başıma ağrı girdu
Canjm benim bu kadar stres yapma bebeğine daha fazla zarar verirsin bnim bebegimdede gelişim geriliği var 2 hafta ve suyu sınırda malesef kafası sıkışmış içimde ama üzülürsem kafaya fazla takarsam bebeğime zarar vermis olurum 24. Haftamda öğrendim 2 hafta geride şuan 31+5 günlük oldum gelisiyorsa eğer sorun yok sıkma canını
Ve büyük ihtimalle seni perinotoloji uzmanına göndermiştir oda degerlendirme yapmak için gönderiyordur korkmana gerek yok Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hangi hastaneye gidiyor sunuz bizdede var çapa da takipliyiz
Farkli doktora görünün sizde inanin her doktor ayni şeyi soylemiyo bn devlete gitmistim bugun üniversiteye gitmeden bide ozele goruneyim dedim çünkü randovu alamiyodum biturlu hicbissy yok dedi özel bn de artık kime inanicagimi sasirdim 32 haftalik 2 kiloya yakin kilosubebegin dedi gayet iyi dedi sukurler olsun en azindan moralim yukseldi binevze
Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin s
Bn izmirdeyim manisa somayagidiyorum farkli farkli doktorlara gidiyorum bergams medugun ozel bergama devlet soma devlet soma medugun ozel bugune kadargittigim
Merhaba kilo olarak mı geride dedi size? Banada aynı şey söylendi çünkü 10 gün geride cuma komtrolüm var inşalalh dahada artmamıştır
Bugün gittik 1800 gr olmuş bir hafta falan geride
Evet kilo olarak gelişim geriliği var dedi ve karin bolgesi dar dedi
Kac haftaliksiniz
Birden fazla doktora göründüm hepsi aynı şeyi söyledi
33 hafta ama geride olduğu için 31+5
Ay InşAllah Allahın izniyle birsey yoktur onlar yanilsinya
@Duygusalanne merhaba
dediğiniz gibi insan ne yapacağını kime inanacağını bilemiyor, artık doktora gitmemek daha mı iyi diye düşünmüyor değilim
gönlünüzü ferah tutmaya çalışın dua edin (edelim) sadece Rabbim in emrine hamdolsun, Allahın izniyle birşey yoktur sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun ![]()
![]()
Bu duyguyu oglumda yasadim bana da 34 haftandaydik gelisim heriligi varve bursuru sey saydi aglamaktan kafayi yiycektim baska doktora gittim ofa bana seni bosuna korkutmuslar biraz minyom bi bebek olcak zayif sadece dedi 3bucuk kilo digdu oglum 10 yasinda simdi kendini sitrese sokma saglikla al kucagina yavrunu inslah
Aynn oyle doktorlar ayri birde cevredeki bazi dusuncesizler pat pat herseyi soylemiyolarmi ayyya ozel bisey yok dedi diyorum hala ona bakarsan banada oyle dedi cocugum danwsendrimu dogdu dedi dun biri ay bukezde yine acaba mi dedim .dediginiz gibi ALLAH buyuktur nsallahta birsey yoktur amin sagilun.
Ay cok tesekur edrim icimi rahatlattiniz.rabbim uzun ömür versin oglunuza
Allahın izniyle InşAllah birseyj yoktur saglikla alin kucaginiza
Dün doktor kontrolüm vardı ve suyu eyer böyle kalmaya devam ederse 38. Haftaya kadar bekleme şansımız olabilir dedi