Moralim çok bozuk ama elimden bisi gelmiyo

Kızlar benim eşim asker 3 ayligina suriye gorevine gitmisti normalde bu ayın sonunda gelicekti ama gorevlerini 3 ay uzatmislar turkiye degisimi olmiycakmis ve bebeğim ocakta dogucak Allah’ın izniyle esim 2.ayin sonuna gelebilcek doğum izni 10 gün vericekler ama doğumun ne zmn olucagi belli değil sancim tuttugunda soylesem hemen cikip gelemiycek yanimda olamiycak alisveris yapicaktik beraber çok heveslenmistik onuda yapamiycaz eşimde üzüldü bu şekilde yani bende çok üzüldüm sadece derdimi dokmek istedim

Her imtihan bir hikmet taşır .Rabbim kalbine huzur gönlüne ferahlık dayanma gücü versin inşallah :sparkles:

2 Beğeni

Her şey gönlünce olur umarım elinizde olmayan sebeplerden olmuş üzülme Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah sevdiklerimiz yanımızda olsun güzel bı anımız olsun istiyoruz hepimiz ama işte planlarımız bazen yön değiştiriyor olmayabiliyor canınızi sıkmayın inşallah her şey istediğiniz gibi olur :revolving_hearts:

İnşallah çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun :heart:

Rica ederim :revolving_hearts:

Yazdıklarını okuyunca duygulandım canım. İnşallah rabbim size beraber daha özel ve güzel günler nasip eder. Sana Hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip eder, üzücü bi durum ama sağlık olsun, rabbim büyük canm.

1 Beğeni

Benim de eşim asker 2023 Ekim ayında 3 aylığına diye Suriye’ye gitti 2025 haziranda zar zor özel sebepler ile geldi bu süreçte izne geldikçe nişan ve düğünü yaptık. Şimdi 5 aylık hamileyim eşimi Suriye’ye tekrar çekeceklerini söylüyorlar gerçekten çok üzücü bir durum inşallah hep yanımızda olurlar senin eşini de daha erken gönderirler ve bir daha da ayrılmazsınız umarım

Ya o kadar iyi anlıyorum ki seni bunları göze alarak evet demiştim :face_holding_back_tears: benim eşim de askeri personel 4 kasımda doğumum oldu herkes vardı bir o yoktu o kadar isterdim ki beni dışarıda beklediğini hissetmeyi bilmeyi ama yoktu canı sağ olsun bebegimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür önemli olan da bebeğimize kavuşmaktı içimizin bir yerinde hep varolacak tabii bu durum ne yapalım rabbim sağlık sıhhat huzur versin gerisi bizim için yazılmış olandan bir şekilde devam ediyor bütün hamiş anneler de sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın inşallah bebişlerini

1 Beğeni

İnşallah cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :heart:

1 Beğeni

Evet göze alarak evet dedik bilerek dedik ama insan yinede uzuluyo ilk çocuğumuz sonuçta 1 senedir evliyiz daha yeni fln o yuzden bi burukluk var

Bu siralar suriyeye gideni geri gondermiyolar denetleme fln var diye anlamadim bu 3 ayi uzatırken ne esime nede diğer askerlere sormuslar kafalarina göre uzatmislar hepsininkini