Merhaba 6 aylık evliyim iki kezdir enfeksiyon kapıyorum korunmuyorum hamile de kalamiyorum doktor dedi bir problem yok başka nasıl baktirabilirim kendime test olarak bir de enfeksiyon yumurtalıkları zarar verir mi ve kısa zamanda hamile kalmak istiyorum
Korunmasız ilişki de enfeksiyon genel de olur canım ama bu eşinden kaynaklı da olabilir eşin tahlil yaptırıp baktırmalı enfeksiyon bulaştığın da ilaç tedavisi ve bol su tüketimi enfeksiyonu yok eder hamile kalmak istiyorsan kendini şartlandırma olmuyor diye daha çok sitres yaparsın bu da rahmi yumurta oluşumu senin bedenini etkiler kendine hobiler bul kafanı çocukla ilgili ne varsa boşalt hiç ummadığın anda oluyor o zaman
Enfeksiyon için günlük içtiğin suya limon dilimle iç. Bir hafta böyle yaptım böbreklerime inen infeksiyona kadar geçti. Hamile kalmak için ise nihalin bahçesi ıstagram sayfası var hayıt macunu satıyor hamile kalmaya birebir çok iyi. Rahmi temizler onarır ve sağlık gebelik sağlar
Bence bir kadın doğum doktoruna görünmenizde fayda var. Eşiniz de siz de tahlil verseniz olur
Teşekkür ederim
Araştıracağım sağolun
Toplum baskısı da çok var
Sende sağol canım Allah şifa versin inşallah
Bende ayni senin gibiydim cnm yeni evliyken enfeksiyon kapiyordum doktor yumurtalıklarin enfeksiyondan kapanmış dedi bana dogum kontrol hapı verdi ismini hatırlamıyorum vala dedi kulan ben dedim bunu kullanıyorlar cocuk olmaması için doktor dedi yok bi suru tedavi amaci icin de kullanıyoruz adet düzensizliği icin fln bir ay boyunca kullandım ilacim biter bitmez 4 gun sonra adet oldum ama çok değişik bir bir kan geliyordu enfeksiyon ne desen vardi adetim biti demeki o zaman hamile kalmışım 5 ekimde adet oldum 22 ekimde hamile kalmışım
Enfeksiyon gebeliği gerçekten engelliyor kokulu enfeksiyon özellikle yaşadım
Enfeksiyon kesinlikle çok sıkıntılı bir bir durum bende tam 1 yıl uğraştım hamile kalmadım. En son temizlendi enfeksiyonum 1yılı geçiyordu hamile kaldım. Çok dikkat et. İyi bir doktora git. Hap kullanana kadar geçmedi fitiller bir yerden sonra işe yaramıyordu.
Solgar marka Cranberry takviyesini kullanın sizi çok rahatlatır. Her ay doğurganlık olmaz can sıkmaya gerek yok.
Ben 2 sene ugrastim esimdede bendede sorun yoktu artik tamam istemiyorum dedim ise basladigimin 2. Ayi hamile oldugumu ogrendim bence akisina birak ve kafani dagitacak seylerle ilgilen ne kadar dusunursen o kadar olmuyor
Doktora gidip bunu da soracağım teşekkür ederim
Kaynanam öyle söyleyince size sorayım dedim demekki dogruymus
Haklısın
Neye başladın yani nasıl odlu
Kız dur daha 6 aylık evliymisssin doktorlar bile 1 sene normal diyolar bu kadar stres iyi değil evliliğin tadını çıkart bende bri yıllık evliyim daha benimde olmadı bende çok istiyorum nasip stres en büyük düşman başka şeylerle uğraş bana da öyle dediler
Ise basladim calisayim kafam dagilir dedim gercektende oyle oldu
Toplum baskısından nefret ediyorum… oğlundan sonra çocuk istemedim ailevi ve sağlık sebepleri yüzünden hep ikinci çocuk fikrini erteledim… arkamdan çocuğu olmuyor demişler. Bir süre daha vekkeyetim derken hamile kaldim tedaviyle hamile kaldı demişler… geçen gün biri bana hangi doktora gittin de hamile kadın bizde gidelim dedi… sinir oldum…