Arkadaşlar 15 gün önce ikili tarama testine girdim kan idrar testleri de yaptılar . İkili taramamız şükür güzel çıktı ama idrar testlerinde bir miktar enfeksiyon buldular bakan başasistandı . Birisi gerek yok demişti ilaca 15 gün öncesinde dün gittiğim muayanede de başka bir başasistan ise monurol verdi . İdrar yaparken bir sorunum yok yanma vs. De yok verdikleri ilaç ne işe yarar bilmiyorum . Kullanan var mı 15. Haftalık hamileyim çok da ilaçlara düşmek istemiyorum . Enfeksiyom değeri de referans aralığından 1 puan yüksekte sadece . Kullanan olduysa nedir yararını zararını gördüyseniz yazabilir misiniz acaba
Monurol idrar yolu enfeksiyonunda kullanılan bir ilaç hamileler kullanabilir bende sürekli kullanıyorum hatta çoğu hamile kullanıyor idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor zaten 1 kere şase şeklinde kullanıyorsunuz yatmadan önce tuvalete çıkıp sonra bu ilavı içip uyuyorsunuz devamlı kullanılabilen bi ilaçta değil 10 gün arayla alabiliyorsunuz bir zararı yok bence çünkü çoğu hamile kullanıyor hamileyken idrsr yolu enfeksiyonu olmayan zaten süpermandir
Teşekkür ederim hamile olmadan önce de zaten bende görünen bir durumdu yani çabuk kapıyorum enfeksiyon kalabalık ortamlarda oldukça diyeyim sağolun
Enfeksiyon durumunda çok iyi geliyor gebelikte çok kullandım
1 Beğeni