Montessori ve park yatak

Merhaba çiçek anneler :cherry_blossom: Montessori yatak almak istiyorum yarın da elelenin bu park beşiğini almayı düşünüyorum. Tecrübe edenler var mı? Sizce bazalı normal bir genç odası mı almalıyım?

4 Beğeni

Monteserro yatak çok kullanışlı. Biz şuan park yatak kullanıyoruz. Satın almadan önce uzun araştırmalar yaptım ve park yatakta prego ve kraft çok öneriliyordu. Bence her iki ürün de çok kullanışlı. Park yatağı 5 yaşına kadar kullanabiliyormuş

3 Beğeni

Park yatak çok güzel ve kullanışlı. 4 yaşa kadar rahatça kullanılıyor genelde. Sonrasında genç odası almanızı tavsiye ederim. Genç odası almak isterseniz de bazalı tercih edin derim

4 Beğeni

Bu park yatağın aynısı aldım bende gayet kaliteli ve uygun. Ama bebişime oda da yapmak istiyorum o zamanda montessori seti alıcam inşallah.

3 Beğeni

Biz de park yatak aldık 5 yıl bunu kullanacaksak monteserroyu nasıl kullanılacağımızı bilemedik 5 yıl sonra daha güzel modeller çıkar ev borcumuz da bitmiş olur yeni evimize alırız dedik

Monteserro yanına port yatak (park yatak küçüğü) daha kullanışlı olur böylece ikisini de aynı yıl kullanırsınız

2 Beğeni

Ben kizimda bu park yatagi kullanmistim ve simdi yine bunun aynisindan alicam oğluma da cok kullanisli ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim ve markanin kendi sayfasindan siparis ver bence daha uygun orda

4 Beğeni

Giysileri için bir dolap falan aldınız mı :smiling_face:

3 Beğeni

Çok pahalıydı daha fazla masraf yapmak istemedim. Makyaj masamı (geniş komidine benziyor) onu bebek dolabı yaptım. 0-3 aylıkları döşedim. 3-6 zamanı eskileri atıp güncel kiyafetlerini eklicem. Böylece yeri tasarrufu kullanmış oldum. Kendi dolabımızdan da iki raf ayırdım stok ürünleri koyuyorum (bebek bezi, deterjanı, ıslak mendil ve hediye gelen bebek kıyafetlerini) onun dışında tüm kıyafetleri ayrı küçük bi dolapta @Hasen

5 Beğeni

Bizde beşiği babaannemiz, montessori takımı anneannemiz alıyor. Ben araştırıp biraz daha zaman içinde almak istiyordum. Ama büyükler almak için sabırsızlanıyor. Bu yüzden bu iki üründe karar kıldım. Ben de prego almak istiyordum aslında ama bunun detayları daha fazla geldi. Gözümle görmediğim için tedirginim.

2 Beğeni

Memnun kalmanız içimi rahatlattı valla kızınızda kaç yıl kullandınız

2 Beğeni

Yeni mi kullanmaya başladınız eksileri var mı size göre peki :cherry_blossom: ben de oda için montessori düşünüyorum ama tayinciyiz depolama alanı olan eşyalar bizim için daha iyi oluyor bazalı mı alsam diye düşünmeden edemiyorum. Yavrulu olanları düşünüyorum hatta ama nasıl olacak bilmiyorum :cherry_blossom:

3 Beğeni

Çok mantıklı olmuş ben de bi makyaj masamı yokladım acaba daha mı iyi olur üst kısmı alt açma kısmı için daha geniş şifonyerlere göre diye ama bilemedim henüz :face_with_hand_over_mouth::cherry_blossom:

2 Beğeni

ben daha hiç kullanmadım çünkü doğum yapmafım daha çok indirimdeydi aliyim demiştim her geçen gğn herşeyin fiyatı iyice artıyor çünkü. Montesorride daha önce bi takım eklemiştim bi sayfaya bursada yeri ama nakliyesi filan vardı instagramdan bakabilirsin bebbelife diye bir mağaza ve piyasaya göre baya ucuz. Biz bi takım beğendik taksitli halini 14 bin dedi.

3 Beğeni

Kizimda 2 buçuk yil kullandim sonra odasini ayirinca yatak aldim ama besigi görümceme vermistim 2 cocuk büyüttü o besikle toplam 6 7 yil kullanilmistir sonrasinda saglam miydi akibeti ne oldu bilmiyorum ama cok kullanisli bi besikdi o yüzden tercihim yine ayni umarim hala ayni kalitededir ama kullanici yorumlarindan okudugum kadariyla alanlar memnun

3 Beğeni

Siz bunu aldınız mı kurulum yapıldı mı peki

2 Beğeni

Yaaa çok teşekkür ederim umarım yine aynı kalitededir :cherry_blossom:

3 Beğeni

İnsallah bende aynisindan alicam zaten :smiling_face:

3 Beğeni

Henüz almadık @Ftmsyh daha çok erken diye bikaç ay sonra alırız heralde. Ama park yatağı aldık kurduk güzell.

4 Beğeni

Güle güle kullanılsın inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni