@Duygusalanne merhaba
Yemekleri yavaş yavaş yemeye özen gösterin. Az az sık sık beslenin. Dar kıyafetler giyinmekten kaçının. Yemeklerin yanında içecek mümkünse hiç tüketmeyin. Yemeklerden hemen sonra uzanmayın, Lifli yiyecekler tüketin. Hergün düzenli yürüyüş yada egzersiz yapın, sevgiler
Benim de ayni sekildeydi rennie surup aldim eczaneden ozellikle geceleri cildirtiyodu surup baya rahatlatti beni soguk süt ic cok iyi geldi bana
Benimde oluyor soğuk süt iki üç damla içmek rahatlatıyor bide tahin denemiştim oda güzel oluyor bı ferahlık veriyor, eğer ilaç içmek istemezsen bunları deneyebilirsin
Benim tek carem gasvin şurup oldu gülüm birde salatalık elma yoğurt marul gibi yiyecekler rahatlatıyor
Canım benimde aşırı kötüydü çok kötü oluyordum doktor a gittim ve rennie diye hap verdi ve gerçekten beni bu ilaç kurtardı diye bilirim aklında bulunsun
Cok tesekur ederim hepinize kaydettim butun dediklerinizi denemeye elma tahin helvasindan ve sütten basladim dun hic yanma olmadi sukur bakalim yarinda doktoruma ilac yazdiricam ne olur ne olmaz herkesin bunyesi miydesi farkli olabiliyo
Sade ılk süt
Soğuk süt, soğuk salatalık bana iyi geliyordu. İleri derecedeyse doktorunuzdan Rennie Duo yazmasını isteyebilirsiniz. Bana doktorum yazmıştı
Gaviscon çok ıyı gelıyo
Sade kefir al iç hemen kesti benımkını
Banada drum gaviscon içebilirsin dedi. Mecbur kalınca içiyorum. Caanım mide’mize iyi bakalım agır yaglı gıdalar tuketmeyelim
Benimde çok fazla oluyor ya nasıl geçerki
Ben gece gündüz hiç duramıyordum doktorum rennie tablet önermişti zararsız ve ihtiyacın oldukça kullan demişti. Ablama da kendi doktoru yine rennie şurup vermişti. Tablet anında rahatlatıyordu. Yine de sorun doktorunuza telefonla da olsa
Kesinlikle soğuk süt bana inanılmaz iyi geldi inşallah size de iyi gelir
Bende 30 haftalık hamileyim ayni senin gibiyim özelikle geceleri
bende mide yanması olunca boğaz ve göğüs kısmımı sıcacık bişile kapatıyorum mide yanması soğuk oluncada oluyormuş ısıtınca o bölgeyi mide yanması geçiyor yoksa ne yersem de geçmez mide yanmam…
Tamam canım denicem