Minik mucizem doğdu 🥹

Zorlu geçen hamilelik sürecimin sonuna geleceğimi hiç hayal dahi edemiyordum. Özellikle zor geçen gebeliklerde bu böyle bence. :sweat_smile: 8 Kasım 38+5 de kızım dünyaya geldi. Hamileliğim zor geçti doğum hikayem mutlu bitsin diyordum travmatik bir süreç yaşadım, yaşıyorum. O yüzden anlatmak ve korku salmak istemiyorum. Sadece şunu bilin Her zorluğa rağmen insan karşısında bebeğini görünce gerçekten buna değermiş diyor ve biz anneler gerçekten çok güçlüyüz. :face_holding_back_tears: Kalan hamişlere kolay doğumlar diliyorum. Mucize bebek’e geçiş yaptım ama oracıklarda kimsecikler yok gibi. :joy: Tecrübeli annelere sorum meme ucum çıkmıyor bebek emdikçe çıkıyor ve göğüslerim aşırı büyük kavramada tutmada emzirmede başlı başına sorun yaşıyorum. Sürekli zorla tuttuğu memeyi bile bırakıyor. Doyup duymadığını nasıl anlayacağım bazen birkaç dakika içinde bırakıyor ve tekrar ağzına asla sokamıyorum. :woman_facepalming:t2:

Geçmiş olsun gözünuz aydın :heart:

1 Beğeni

Çook teşekkür ederim :people_hugging::white_heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

@zeynepcik geçmiş olsun inşaAllah sende bebişte iyisinizdir. Doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :hugs::bouquet: Mucize bebekte hepimizin desteğiyle hareketlenicek inşaAllah :muscle:t2:🫶🏻

1 Beğeni