Kızlar merhaba ben 30 haftalık olduğum için artık alışverişe başlayalım dedim mima xari bebek arabası aldı kullanan var mı memnunmusunuz bazı yorumlar iyi bazı yorumlar kötüydü moralım bozuldu var mı kullanan acaba
Merhaba biz de mima xari aldık. Ben yüksek olan bir model bakıyordum en büyük tercih sebebim oydu. (eşimin de benim de boyumuz uzun) Bu nedenle stokke model ile arasında kalmıştım hep. Bu tarz bebek arabası modellerinin artıları ve eksileri var tabi. Bi kere sürüşü gerçekten çok rahat. Arabayı ittirmeye bile gerek yok kendiliğinden gidiyor resmen. Kurulumu kolay açması kapaması yani. İçinden portbebe de çıktığı için yenidoğana uygun. Biz ayrıca ona özel puset(araba koltuğu) almadık. Çünkü onda hem aparatı hem de uyan modeli bulmak pahalıya gelecekti. Onun yerine araba koltuğunu ayrı alıp arabada kullanıyoruz. Hastaneye giderken de eşim taşıyor puseti.
Ağır bir araba tabi. Ama travel modellerin hepsi ağır yani baston tipi olmadığı sürece hafif araba yok yenidoğana uygun. Cybex, mamas paspas, stokke modeller mesela onlar da epey ağır.
Yer kaplıyor arabanın arkasına koymak isterseniz. Katlanınca küçücük olmuyor yani. Bagajınız genişse sorun olmaz tabi.
Şu an biz portbebesini kullanıyoruz 1 aylığız henüz. Bebeğim çok rahat içinde.
Bir de almamdaki en büyük sebeplerden biri çok şık bir araba. Havalı duruyor gerçekten
Biz şu an için severek kullanıyoruz.
Yaa çok teşekkür ederim içime su serptiniz resmen güle güle kullanın evet çok şık görüntüsü falan dürülüde güzeldi umarım bebeğimizde rahat eder
evet bagaj geniş onda bu sıkıntı olacağını sanmıyorum çok rahat açıp kapanabiliyor aparatifi çok iyi geldi bana kullanışlı olacağını düşünüyorum inşallah bakalım