Mikroçip aşılama fiyatları

Selam herkese arakadaşlar mikroçip aşılama olacağızda ücret hakkında ne doktorum ne hastane bilgi vermiyor bize anlamıyorum neden vermediklerini ona göre paramızı ayarlayıp gidicez sonuçta. Şuan mikroçip aşılama olup ortalama fiyat bilgisi olabilecek olan varmı aranız da lütfen yorumlarınızı acil bekliyorum.

Arkadaşlar fikri olan yokmu​:sob:

Senin için internette araştırdım ancak fiyat bilgisi bulamadım malesef. Hastanenin neden fiyat vermediğini anlayamadım. Özel hastane size sürpriz yapacak anlaşılan :slight_smile:

Galiba öyle olacak gibi​:pensive:

Aşılama yöntemi değil mi bu , ben geçen 2024 Mart ayında oldum 8500 TL idi , ama işe yaramadı :slight_smile: Ekim ayında kendiliğinden gebe kaldim

Yani mikroçip aşılama dedi doktor. Siz nasıl hamile kaldınız herhangi birşey yaptınızmı. Benim eşimde sperm yavaşlığı var.sizde nasıl sprunlar vardı nasıl çözüm buldunuz :pensive:

Ben bu yıl 6. Yıkıma girdim evlilikte, iki yıldan beri çok istedik bebeği ama biz istediğimiz için naptiysak olmadı ;( öncesinde haplar , göbekten çatlatma iğnesi her ay sonu husrandi bana , sonra aşılama denedik yine tutmadı. Alternatif tıpa yöneldik, rahmime sülük bile yaptırdım çaresiz birakmazsin kimseyi rabbim , akupunktur, hacamat , o aylar yine olmadı . En sonunda tekrar doktora gittim tüp bebek yapicaz olmuyor dedi, o an her şeyden vazgeçtim ,3 ay sonrasında kendiliginde oldu. Eşimde ne de bende hiç sorun yoktu sadece biz çok istiyor ve kafaya çok takyorduk olsun diye , her ilişkiye girdiğimizde çocuk için giriyorduk:( Eşiniz vitamin kullansın bol bol, yürüyüş , sağlıklı beslenme , keçi boynuzu pekmezi tavsiye ederim . Rabbim vericek sizede inşallah , sadece biliyorum cok zor ama akışına bırakın

1 Beğeni

Simdi micro cip ve asilama ayni olay inanin birbirinren farki yok Fiyatlarina gelince konya ozel bir hastane 22500 Qksaray ozel aksaray hastanesi 19500 Bircok yerde zaten guzenilir degil Aksaray unova 22

Bende gecen mart ayında Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde olmuştum , rakam o zamana ve kuruma ait . Şuan 12500 diye düşünüyorum , her şey ticaret olmuş insanlara yardımcı olmak yok maliyetler çok yuksek

Benim eşimde de sperm yavaşlığı vardı ameliyat oldu ameliyattan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim bir ürolojiye görünün isterseniz