Kızlar merhaba şuan 29 haftalık olduk ve miğde yanmalarım başladı. Miğde yanmasına ne iyi gelir destek olurmusunuz
dr gaviscon tarzi suruplar veriyo bana onlar etkili oldu.birde soguk sut ictim bi cay bardagi kadar o da iyo geldi.
Ah o miyde yanmaları ben neler çəkdim bana hic bi şey iyi gelmiyordu Doktor ilaç yazdı kulandim oda iyi gelmedi artık kurtulmusum o miyde yanmasindan
Rennie şurup içiyordum. O biraz iyi geliyordu. Başını hrp yüksekte tut. Paketli gıdalar ve fast food türü tüketme. Ne kadar sağlıklı beslenirsen, o kadar az yanıyor bana göre. Ben de çok çektim. Oturarak uyuduğum gecelr oluyordu.
Soda ve soğuk süt Cook iyi geliyor özellikle bı bardak soğuk süt içince hemen geçiyor
Bende hiç uyuyamiyordum yemek yerken bile yanıyordu sürekli çok sıkıntılıydi midem soda süt vs deniyordum ama kısa süreli bı geçirme oluyordu doktor gaviscon şurup yazdı sabah öğle akşam kullandım her yemekten sonra çok şükür geçirdi hemen kullanmayı kestim.sonra
Ben yediklerime dikkat ettiğim için çok olmuyor oluncada süt geçiriyor acı sıcak baharatlı vs yemiyorum genelde
Paketli gıda neredeyse hiç tüketmiyorum. Ev yemekleri yeşillik tületiyorum ama evet süt içince rahatladım. Çok teşekür ediyorum ama hepinize o ilaçta aklımda dursun
Paketli ve yagli yiyeceklerden uzak cikolatalı tatlılara dikkat sık sık yiyecek tüket miden de boş olmasın ( ben ekmek atiyorum midem cabuk bosaliyor bosaldiktan sonra yanma reflü yapiyor asit birikince) Gece yatmadan önce süt icilebilir sade sütlü dondurma tavsiye ederim ebe tavsiyesiydi. Gaviscon yatmadan once icip hafifletince uyuyabilirsin bana sahsen kesin sonuc vermiyor anca uyuyana kadar rahatlatiyor senin haftalarda sadece haftanin 2 3 günü rahat geçiyordu
Benim de cok fazla mide yanmam vardi gece oturarak uyuyordum . 20 ci haftalarda maden suyu ve sakiz iyi geliyordu . 30 haftalarda bol bol yogurt yiyordum .oda iyi geliyordu . 35 den sonrasi felaket hic birsey iyi gelmiyordu . Benim bebegin saclari baya var baya da uzun midem bosuna yanmamis
Umarım dahada yoğunlaşmaz ilerleyen haftalarda.