Kızlar 7.haftama yeni girdim fakat 3 4 ,gündür mide bulantısı mahvediyorrr napabilirmmm???
7.hafta beta HCG nin yüksek olduğu haftaymış bi de 11.hafta. Mide bulantısı için doktorlarından ilaç isteyip kullanan arkadaşlar vardı burda yardımcı olurlar sana inşallah canım
Nane yağı kesinlikle tavsiye ediyorum doktorum bana önermişti yüzüne değdirmeden koklamayı dene bende işe yaradı
Doktorunuza bunu belirtin ve size özel bir mide bulantısı ilacı yazsın ben kullanıyorum çok faydasını gördüm mide bulantımı en aza düşürdü kesinlikle tavsiye ediyorum
Haftaya nasip olursa kontrolüm var mutlaka soracagım cok tesekkur ederim
Canım sağlık ocağı bile bu ilacı sana yaza biliyor benimde nasıl 7 haftalığına girdim perişan oldum sağlık ocağından mide bulantısı ilacı yazdı kulandim gayet iyi geldi bana
Ben de 4. haftadan itibaren yoğun bulantı ve istifradan muzdariptim. Prilam DR ye başladım, rahatladım. Aşırı bir rahatlık mı elbette değil ama istifra etmemi kesti. Doktorum gebelik boyunca kullanılabileceğini ve bitkisel içerikli olduğunu -zencefil içerdiğini söylemişti- ve bebeğe zarar vermediğini söyledi. Doktorunuzla görüşürseniz size reçete edebilir.
Tuzlu ve hafif şeyler tüketin. Acı ekşi yemeyin.
Bana da o ilacı yazmışlardı ama hiç etkisi olmamıştı bünyeden bünyeye göre değişiyor demek ki
İçtiğin çayın suyun içine minik bir parça zencefil atmak fayda sağlayabilir. Zencefilli şekerler de tercih edebilirsiniz ya da poşet zencefil çayı da tüketebilirsiniz. Bulantıyı keser