Mideee başlıyor sanırım

Kızlar genel soruyorum kız veya erkek mide bulantınız tam olarak kaçıncı haftada başladı

6.haftada başladı benim :confused:

5 6 da başladı 8inci haftanın ilk günü bulanıyordu aradann1 gün geçti tık diye bi anda kesildi. Çok aç kalındıgında bulanıyor ya yataktan kalkmadann tuzku cubuk iyi geliyordu öyle yapa yapa atlattım çok şükür. Arada bazen oluyor kırk yılda bir

1 Beğeni

7/2 yim şimdiye kadar hiç bulanmamıştı sanırım biraz fazla kaçırdım :pleading_face::pleading_face: çok korkuyorum mide bulantısından 2 hamileleğimde berbat geçti bu 3

İlk oldu 7/2 yim :disappointed_face: sizin bebeğin cinsiyeti ne acaba ?

4haftaliken başladı 17haftaya kadar sürdü çok berbattı ara ara sabah bulantilari yine oluyor ama eskisi kadar değil şükür. Kimininkinde kız bulanti yaparken kimininkinde erkek yapıyor herkesin bünyesi farklı

1. Haftaya kadar hiç bir bulantı yaşamadım şu son 5 gündür bulantıdan ölüyorum

6.haftada başladı 22.haftadayim hala ilac kullaniyorum. 6.hafta ve 10.hafta arasi cok zorlamisti beni baya kilo vermistim doktor ilac vermisti doguma kadar da kullanabilirsin dedi. Ilac sayesinde bulantilarim kesildi

Daha 10. Haftadayım henüz belli değil . Ama ilki erkekti ondada aynı bulantıları yaşadım