- Haftadayim mide yanmam başladı. Neden oluyor ve ne zaman biter ?
Valla canım doğurana kadar çeken de var bi süre yaşayan da Rennie Duo diye bir şurup var çok rahatlatiyor bebeğin saçlı olmasindan derler ama çok ta bi alaka olmuyor yengemde cok midesi yandi ama çocuk çok az saçlı dogdu
Kullanabileceğim ilaç yazabiliyor doktorlar yani devil mi
24+4 deyiz. Akşam bi tuttu yine mide yanması hala da devam ediyor yemek dahi pek yiyemedim diyebilirim . Doktora gittiğimde soracağım 2 haftadır var hafiften bugün çok şiddetli
Bende aynıyim. Resmen midem köpürüyor gibi. Cumartesi gideceğim bende o zaman soracağım doktora
Evet canım genelde hamilelerde oluyor Doktorlar zaten bebeğe zarar verecek birşey yazmazlar sen soyle doktor yazar rahat edersin
Bende 23 haftaya girecem aksamlari midem ağzıma geliyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok rahatsiz edici bişey umarım doğuma kadar çekmeyiz
Bence saçla alakası yok bebek büyüdüğü için mideye ekstra baskı oluyor oda ister istemez reflü yapıyor
Benim de mide yanmam basladi gece maf ediyor dogurunca gecicek inaniyorum annem sacli olcak ondan diyor da bilemiyorum
Kaç haftalık sizin
Bende 27 haftalığım 2 haftadır çekiyorum mide yanması ve ekşimesini uyuyamıyorum bile ağzima aci su geliyo midem köpürüyo insallah hemen geçer çok zor
23 haftalik
Mutlaka doktorunuzla paylaşın, Rennie bir süre sonra hafif gelmeye başlıyor. Bana farklı bir ilaç verdi, kullanmaya başladığından beri çok daha iyiyim çok şükür. En azından geceleri midemin yanmasına uyanmıyorum
Bende 34+6 olduk midem o kadar yanıyor ki sürekli kusuyorum gaviskon denedim yok rennie denedim bana mısın demedi süt veya elma biraz hafifletiyor o kadar hele gece yatırmıyor bile midem
Şahsen bı kel bı saçlı dogurdum ikisindede mide yanmam vardı ondan diyorum pek alakası olmayabilir diye
Valla ilk defa dogurcam kel olursa derim o kadar yanmaya kel geldi diye ya soda icmek zararli midir bilginiz var mi sade olandan hergun icmek zarar verir mi asiri kotu midem icsem mi acaba
Bana doktorum günlük bir tane icebilirsin dedi ama yine de siz dpktorunuza da sorunuz
Son haftalarda da hala devam ediyor mu
Evet benım de mıde yanmam 23 haftalarda basladı 30 haftaya kadar dayandım 30dan sonra surub verdı doktor suan 35 haftalık oldum şurup fln ıse yaramıyor bende sadece mıde yanması olsa neyse mıdem de bulanıyor benım . En ıyı gelen maden suyu oldu . Eskılerın kadınları bebek saclı oldugu ıcın mıden yanar dıyorlar ama bana gore mıdemız ın alanı daraldıgı ıcın mıdemız yanıyor
Valla ictim hemen uyudum rahatlattigi gibi