Merhaba kızlar 3 gündür yemeklerden tiksiniyorum çok feci şekilde midem yanıyor midemle birlikte yemek borusu da aynı şekilde. şiddetlenince istifra ediyorum yanma yüzünden uyuyamıyorum. Adetime daha 4 gün filan kaldı.Diğer belirtilerimde göğüste hassasiyet Çok sık idrara çıkma, bir an fazla iştahlı olup bir an iştahsız oluyorum. Sizce gebelik midir? 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım tekrar gebelik mümkün mü?
Bendede benzer belirtiler vardı adetime bir hafta kala erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim ondan üç ay öncede düşük yapmıştım. İstersen bekle adet zamanin gelsin öyle test yap. Ama kendimden biliyorum önceki bebeğini kaybeden anneler çok daha sabırsız oluyor bu konuda erken gebelik testi alır yaparsın benim gibi eğer sabirsiszan
Umutlanmak istediğim kadar bir o kadar da umutlanmak istemiyorum. Şaşırdım kaldım iyice napacağımı bilemedim.
Bekle o zaman adet zamanını daha net bir sonuç almak için o zaman yaparsın testini. Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana da nasip olur
@admin olabilir mi dersin?
Evet olabilir neden olmasın ![]()