Kizlar 12 haftaya kadar mide bulantısı yasamadim 13 e girdim 2_3 gündür midem bulanıyor sürekli korkuyorum acaba down sendurumu yüksek risk dediler ya sağlıksız gebelik mi yaşamaya başladım kafam çok karisti
Evham yapmayın allahın izniyle bebeğiniz gayet sağlıklı doğacak. Mide bulantısı bazı gebelerde doğuma kadar devam eder. Sağlıksız gebelik olsa kanamanız olurdu kramp ağrı sancılarınız olurdu. Yüksek risk sizi korkutmasın sadece Bi ihtimal üzerine söylenen bir tablo bu. Gebeliğin tadını çıkarın
Amin inşallah sıvı aldiracam 16. Haftada offf çıkaramadım gebeliğin tadını bı dediler dış gebesin 2 hafta bekledim kese gorjndu bu sefer dediler boş gebelik daha sonra onu atlattım bu sefer lekelenme düşük olacak dediler hastanede yattım geri çıktım düşüğü atlattım bu seferde down sendurumu yüksek riskli dediler mide bulantım başladı bı hayirlisiyla Eylül ayına gelebilsem
niye sıvı aldiriyorsunuz amniyosentez cok iyi birsey degil risk onu yaptiracaginiza direk nipt testi yaptirin %99 dogru sonuc veriyor benimde yas tan dolayi riskli gebeydim hic bir test yaptirmadan direk nipt gen testi yaptirdim temiz geldi baska hicbirseye gerek kalmadi yani bu genetik testi yaptirmadan sivi isine girmeyin derim canim
Hangi firmadan yaptırdınız acaba nipt testini?
intergen canim
Evham yapmayın. Gebelikten kaynaklı oluyordur
Kaç haftalıkken yaptirdiniz bide fiyatı ne kadar nerde yaptirabilirim
15.haftalikken yaptirdim benim yaptirdigimda 3 ay once 9000 tl ye yaptirdim Ankara da intergen de yapildi
hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama dr unuza ben diger tarama testlerini degil tek bir sefer nipt testi yaptirmak istiyorum grn genetik testi dediginizde en iyi yere sizi yonlendirecektir
Sivas’ta yım
mutlaka sivasta vardir dr unuza sorun canim genetik test diye
Ben bugün kan verdim genoks diye bir firma. Firmanın merkezi Ankara imiş zaten. 8.500 liraya yaptırdım devlet hastanesi doktoru indirim istedi çünkü 12 bin lira istediler. Bilginiz olsun pazarlık muhakkak yapın. Bende İstanbul da oturuyorum bu arada. Siz Sivas’ta da verseniz kanı o kan Ankara’ya makinaya gidiyor