Kızlar selam biz yarın tam 6 haftalık olcaz mide bulantım hiç yok normal mi acaba 6. Haftada mide bullantısı yaşamayan varmı? 2 sene önce bi kaybım oldu o yüzden korkum var
Bende 6 haftalık hamileyim ve gece gündüz bulantım çok oluyo ama bi arkadaşım var onda da hiç yok mesela kişiden kişiye değişiyor yani içini ferah tut
Valla biran önce hayırlısıyla belirtileri bekliyorum ya başkası bulantım olmasın der ben belirtileri yaşayınca içim rahatlıycakmış gibi hissediyorum
İyi düşünelim iyi olsun kendini strese sokma sakın inşallah saglıkla kucagımıza alıcaz bebişlerimizi
Bende senin gibiyim hamilelige dair hic belirtim yok yaşamıyorum hiç bişey şükür çok rahat geçiyor
Merhaba bende de asla mide bulantısı olmadi hatta bel ağrısı dışında hiçbir belirti bir rahatsizlik olmadı çok şükür
Şuan 14 haftaligim ilk zamanlar hic mide bulantim olmadi 13 haftadan sora basladi benimde
Ay bende aynı bulantı geçeceği zaman bulantı başladı
Bende 9.haftada başladı
Bulantin yoksa kötü düşünme herkesin hormaonel yapısı farklı ve mide bulantısı çok zor gece gündüz dinlemiyor
Sinemcim ben 12 haftalık gebeyim ama bende hiç olmadı ilk kızımda da olmadı bulanti suankinde de yok zaten dua et olmasın
Aminn inşallah isteyen hakeden herkese nasip olsun inşallahh
Bulantı yaşamamak tabikide güzel ama benim daha hiç belirti felan hissetmeden bi kaybım oldu aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum biraz
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
İçini ferah tut güzel haberler vereceğine inanıyorum ben bize sende inan çok güzel ve senin için çabalayan bebegin var olabildigince dinlen korkuyorsan güzel şeyler düşün kucağına alacağın zamanları düşün iyi düşün iyi olsun
İşte belirti hissetmeden bi kayıptan sonra korkuyo insan canım
Amin canım inşallah
Hiç belirti hissetmeden bi kaybım oldu canım aynı şeyler olmasından korkuyo insan o yüzden belirti bekliyo insan
Hiç belirti yaşamaktan bi kayıp olunca insan korkuyo bi belirti olsun istiyo