Mide bulantısı geçen var mı 14. Haftadayım halen çok bulanıyor ve yediklerimi kusuyorum kimisi 9 ay sürüyor diyor sizinki ne kadar sürdü veya sürüyor mu
Geçmiyor cnm ben 32haftaligim geçmedi daha inşallah senin bukadar sürmez bu bulantılar bı çare bulan varsa Bana söylesin
Eyvah işte bende o kadar sürer diye korkuyorum çünkü hayatımı çok etkiliyor
Vallah yapacak bişey yok artık azkaldi dayan diye kendimi teselli ediyorum
Benim arada geçti şuan 20 hafta bitti ama 2 gundur başladı ve mafediyoe beni bakalım ne kadar daha sürecek
Evet arada bı geçiyor şuan ilk aylara geri döndüm sanki hiç bişey yiyemiyorum 8ayima girdim aldığım 10kg
İnşallah biter hemen
Bulantidan bir şey yenmiyor ki ben genelde meyve yiyorum ev manav gibi
Bende hayatımda yemedigim meyve ve kuruyemişi yiyorum hiç bu kadar sağlıklı beslendigimi hatırlamıyorum
Bende valla
Şuan 11 haftalık olduk çok şükür bulantılarım geçti bir kaç gündür çok güzel gidiyor genelde 3 aydan sonra geçiyor diyorlar
Ya çok güzel darısı bana
Benim 16.haftada hafiflemişti artık aç kalsam bulanıyor o kadar benim çok kötüydü bide günde 5-6 kez kusardım illaki artık canıma tak etmişti kendime kızıyorum kusma artık mide kalmadı diye böyle böyle atlattım
Bende çok şükür kusma olmadı ama özellikle sabah bulantıları mahvetmişti beni umarım geri gelmez
12 haftalığız bizde çorba yoğurt ve kefirden başka bişey yiyemiyorum neredeyse 5 kilo verdim başka bişey yediğim an midem bulanıyor ve çıkarıyorum. Bide çıkardığım şeylerden tiksiniyorum ve bi daha yiyemiyorum. İnşallah geçer bebek kilo alamicak diye çok korkuyorum.
16 haftalık olmuştum 10 kilo verdim şuan 21 haftalık oldum Allaha şükür verdiğim kiloları aldım en son 58 kiloya düşünce korkmuştum çünkü hiç 58 kiloya düşmedim 70 kilo oldum
16 haftalık olunca iştah fazlasıyla açılıyor bu sefer doymuyorsunuz korkmayın bende 12 haftalıkken hiçbir şey yiyemiyordum haftalar geçtikçe herşey yoluna giriyor
Bende normalde yediğim seyleri yiyemiyorum meyve genelde tiksiniyorum yemeklerden çok inşallah geçer benim de
Bende zorluyorum kendimi ama tiksiniyorum yemeklerden o yüzden hafif şeyler yiyorum
Eşimden bile tiksiniyordum sürekli kusuyordum eşime parfüm sıkarak yatağa giriyordum o derece benim bile geçti sizin mi geçmicek