Mide bulantısı ne zaman geçiyor

Mide bulantısı geçen var mı 14. Haftadayım halen çok bulanıyor ve yediklerimi kusuyorum kimisi 9 ay sürüyor diyor sizinki ne kadar sürdü veya sürüyor mu :slightly_frowning_face:

Geçmiyor cnm ben 32haftaligim geçmedi daha inşallah senin bukadar sürmez bu bulantılar bı çare bulan varsa Bana söylesin

1 Beğeni

Eyvah :smiling_face_with_tear:işte bende o kadar sürer diye korkuyorum çünkü hayatımı çok etkiliyor

1 Beğeni

Vallah yapacak bişey yok artık azkaldi dayan diye kendimi teselli ediyorum​:disappointed_relieved::grinning:

Benim arada geçti şuan 20 hafta bitti ama 2 gundur başladı ve mafediyoe beni bakalım ne kadar daha sürecek :woman_facepalming:t2:

Evet arada bı geçiyor şuan ilk aylara geri döndüm sanki hiç bişey yiyemiyorum 8ayima girdim aldığım 10kg​:grinning:

1 Beğeni

İnşallah biter hemen

1 Beğeni

Bulantidan bir şey yenmiyor ki ben genelde meyve yiyorum ev manav gibi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bende hayatımda yemedigim meyve ve kuruyemişi yiyorum :sweat_smile: hiç bu kadar sağlıklı beslendigimi hatırlamıyorum :see_no_evil:

Bende valla :joy:

Şuan 11 haftalık olduk çok şükür bulantılarım geçti bir kaç gündür çok güzel gidiyor genelde 3 aydan sonra geçiyor diyorlar :upside_down_face:

1 Beğeni

Ya çok güzel darısı bana :smiling_face:

1 Beğeni

Benim 16.haftada hafiflemişti artık aç kalsam bulanıyor o kadar benim çok kötüydü bide günde 5-6 kez kusardım illaki artık canıma tak etmişti kendime kızıyorum kusma artık mide kalmadı diye böyle böyle atlattım​:joy:

3 Beğeni

Bende çok şükür kusma olmadı ama özellikle sabah bulantıları mahvetmişti beni :roll_eyes: umarım geri gelmez :grimacing:

12 haftalığız bizde çorba yoğurt ve kefirden başka bişey yiyemiyorum neredeyse 5 kilo verdim başka bişey yediğim an midem bulanıyor ve çıkarıyorum. Bide çıkardığım şeylerden tiksiniyorum ve bi daha yiyemiyorum. İnşallah geçer bebek kilo alamicak diye çok korkuyorum.

1 Beğeni

16 haftalık olmuştum 10 kilo verdim şuan 21 haftalık oldum Allaha şükür verdiğim kiloları aldım en son 58 kiloya düşünce korkmuştum çünkü hiç 58 kiloya düşmedim 70 kilo oldum

1 Beğeni

16 haftalık olunca iştah fazlasıyla açılıyor bu sefer doymuyorsunuz korkmayın bende 12 haftalıkken hiçbir şey yiyemiyordum haftalar geçtikçe herşey yoluna giriyor

2 Beğeni

Bende normalde yediğim seyleri yiyemiyorum meyve genelde tiksiniyorum yemeklerden çok :slightly_frowning_face: inşallah geçer benim de

Bende zorluyorum kendimi ama tiksiniyorum yemeklerden o yüzden hafif şeyler yiyorum

Eşimden bile tiksiniyordum sürekli kusuyordum eşime parfüm sıkarak yatağa giriyordum o derece benim bile geçti sizin mi geçmicek​:sweat_smile:

1 Beğeni